Pucek Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Nie chce mi się szukać, walka będzie też do obejrzenia na szwabskim RTL, wiem że na Nce jest, nie wiem jak w inny platformach
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Na cyfrze można zobaczyc walke na kanale 112 za jedyne 39zł...
stanley Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w d*pie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 MAM !!!!!! MAM RTL NA CYFRZE :evil: :drunk: :drunk: :drunk:
Kędzior Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 MAM !!!!!! MAM RTL NA CYFRZE :evil: :drunk: :drunk: :drunk: i tak pewnie przed walka zasniesz
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 MAM !!!!!! MAM RTL NA CYFRZE :evil: :drunk: :drunk: :drunk: i tak pewnie przed walka zasniesz Całkiem możliwe...
stanley Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 MAM !!!!!! MAM RTL NA CYFRZE :evil: :drunk: :drunk: :drunk: który kanał ? i tak pewnie zakodują a w ogóle o której godz się ciulają ?
hubtychy Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 http://www.transmisje.info/ gala od 22 a walka Adamka ma być koło 23:15 tak mi się gdzieś w oczy rzuciło.
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 http://www.transmisje.info/ gala od 22 a walka Adamka ma być koło 23:15 tak mi się gdzieś w oczy rzuciło. Dokładnie tak MAM !!!!!! MAM RTL NA CYFRZE :evil: :drunk: :drunk: :drunk: który kanał ? i tak pewnie zakodują a w ogóle o której godz się ciulają ? Kanał 202
Gość elvis80 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 stawiajcie Pany kto będzie górą ... - bo ja z moim złamanym palcem w 3 miejscach po kawalerskim ... hehehe to na dzisiejszym weselu będę na bank dołem heheheh
Mario22 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Ja tam nie wiem kto wygra... ale licze na dobrą rzeź...popuchnięte gęby... krew... i ostrą walke pomimo mega zmeczenia :kox: Musi byc mega show...
akjam Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox:
Kędzior Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox: to juz wiem co dzisiaj bede robil
akjam Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox: to juz wiem co dzisiaj bede robil :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox: to juz wiem co dzisiaj bede robil to jak będziesz jechał to przejedź przez chorzów
akjam Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox: to juz wiem co dzisiaj bede robil to jak będziesz jechał to przejedź przez chorzów Tramwaje tam nie jeżdżą... :decayed:
krolu Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 na cyfrze jest, ale trzeba wykupić transmisję w systemie per-per view za 39zł, więc ja to wszystko ma w pupie, wolę za tą kasę kupić paczkę pieluch/ ew. flaszkę Liczyłem na Ciebie Stanley choć jak zacząłem czytać to co napisałeś to nie byłem pewny ale koniec wypowiedzi był właściwy... Ja tam wole pójść do knajpy i za te 39plnów zakupić "conieco" i obejrzeć walkę z kumplami albo zrobie seans u siebie... Wstęp to będzie flaszka i zrzutka na SMSa. :kox: to juz wiem co dzisiaj bede robil to jak będziesz jechał to przejedź przez chorzów Tramwaje tam nie jeżdżą... :decayed: ok poswiece sie, przyjade esa
Rekomendowane odpowiedzi