Seski Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 kapeluszniki... :naughty: a co kulturka musi być
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 co takie puchy wszyscy zarobieni :gwizdanie:
Seski Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 co takie puchy wszyscy zarobieni :gwizdanie: no jak zawsze...
akjam Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 co takie puchy wszyscy zarobieni :gwizdanie: :gwizdanie: Ma ktoś nr tel do Pana OKA? Wyślijcie mu eskę o wpłacie na polary. Wysłałem mu PW ale nie logował się ostatnio.
Kędzior Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 bylem w pracy, masakra mialem na poczatku ale jakos przetrwalem hehehe co takie puchy wszyscy zarobieni :gwizdanie: :gwizdanie: Ma ktoś nr tel do Pana OKA? Wyślijcie mu eskę o wpłacie na polary. Wysłałem mu PW ale nie logował się ostatnio. poszedl ess
akjam Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 bylem w pracy, masakra mialem na poczatku ale jakos przetrwalem hehehe co takie puchy wszyscy zarobieni :gwizdanie: :gwizdanie: Ma ktoś nr tel do Pana OKA? Wyślijcie mu eskę o wpłacie na polary. Wysłałem mu PW ale nie logował się ostatnio. poszedl ess
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 podszedłem do lodówki i w zamrażarce znalazłem co nieco jeszcze z przed urlopu , no to wasze zdrowie Panowie
Kędzior Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 podszedłem do lodówki i w zamrażarce znalazłem co nieco jeszcze z przed urlopu , no to wasze zdrowie Panowie
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 podszedłem do lodówki i w zamrażarce znalazłem co nieco jeszcze z przed urlopu , no to wasze zdrowie Panowie będziesz jutro
Kędzior Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 podszedłem do lodówki i w zamrażarce znalazłem co nieco jeszcze z przed urlopu , no to wasze zdrowie Panowie będziesz jutro przyjechac fiesta?
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 podszedłem do lodówki i w zamrażarce znalazłem co nieco jeszcze z przed urlopu , no to wasze zdrowie Panowie będziesz jutro przyjechac fiesta? noooo
malydd Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam
Miszka82 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego
Kędzior Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam
malydd Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich... może zawitam jutro na spotkanie... jestem w okolicy więc szkoda by było się nie spotkać... sa jakieś przeciw lub za... pozdrawiam jestem za a nawet przeciw wpadaj kolego ok to podjadę z Chorzowa jak wcześniej skończę zajęcia... do 18:30 są wg planu...
Rekomendowane odpowiedzi