Gość elvis80 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Dzięki wszystkim za wieczornego grilla... miło było poznać a coś Ty tu robił ??? heheheh Przyjechałem na grilla... blisko było... to zawitałem... :biegly: a tak całkiem powaznie ... ? Jestem w Chorzowie na kursie... z zakresu badań nieniszczących... o f*ck;0 !!! kolego jakiś gościu chcial moje wozidło z Gdańska zakupić niedawno ...
malydd Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Dzięki wszystkim za wieczornego grilla... miło było poznać a coś Ty tu robił ??? heheheh Przyjechałem na grilla... blisko było... to zawitałem... :biegly: a tak całkiem powaznie ... ? Jestem w Chorzowie na kursie... z zakresu badań nieniszczących... o f*ck;0 !!! kolego jakiś gościu chcial moje wozidło z Gdańska zakupić niedawno ... hmmm ja do Gdańska trochę mam jakby nie patrzył...330 km... mieszkam w zachodnio-pomorskim... rejon Szczecin...
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 where ?o_0 looknalem sobie na telefonie czy dalej sa spoty i podjechalem... lipa lipa była dla Ciebie - gdybyś bywał regularnie byś wiedział :gwizdanie:
malydd Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 I dzięki tolek85 za przejażdżkę... jest dobrze... dałeś mi do myślenia o zmianie softu...
hubtychy Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 A mnie znów nie udało się dotrzeć na spota ;( pie*** choroba wygrywa ze mną już drugi tydzień.Nawet antybiotyki nie pomagają
akjam Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Woman Mogłyby być moimi sponsorkami...
keżor Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=221736.0;topicseen
Pucek Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 No zastanawialiśmy się na Gliwickich czy nie pojechać
Rekomendowane odpowiedzi