Bulczas Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Panowie nie chce nikt moich kubełków bo znalazłem pod kolor tapicerki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 siama Diman zarobiony coś ostatnio jesteś :gwizdanie: dzis Top Model z Katosów
stanley Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 siama Diman zarobiony coś ostatnio jesteś :gwizdanie: dzis Top Model z Katosów
Kanar Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Panowie nie chce nikt moich kubełków bo znalazłem pod kolor tapicerki :gwizdanie: wziąłbym je ale kryzys finansowy mnie dopadł :/
hubtychy Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Jakie Ty prochy bierzesz na grypę? P.S. Siema z wieczora. Rutinoscorbin,gripex, theraflu ,bactrim,polopiryna s i jeszcze kilka których nazw już nie pamiętam naraz ? Tak na raz przepijane wodą Terapia szokowa Jakie Ty prochy bierzesz na grypę? P.S. Siema z wieczora. Rutinoscorbin,gripex, theraflu ,bactrim,polopiryna s i jeszcze kilka których nazw już nie pamiętam Te wszystkie które wymieniłeś i tych których nie wymieniłeś bo nie pamiętasz to Ci nie pomogą. :gwizdanie: Czyżby doktor Akjam Dlaczego nie pomogą ? Co polecisz w ich miejsce ?
diman Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 siama Diman zarobiony coś ostatnio jesteś :gwizdanie: dzis Top Model z Katosów ano trochę napinka w robocie do 19 cza robic ;( ale za to kasiora będzie większa
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie nie chce nikt moich kubełków bo znalazłem pod kolor tapicerki :gwizdanie: wziąłbym je ale kryzys finansowy mnie dopadł :/ Zrobie Ci dobrą cenę
tolek85 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 diman, będziesz jutro na spocie GL? Mam twój polar w aucie... jak jutro będziesz to przyjadę do was na spot...
Seski Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 diman, będziesz jutro na spocie GL? Mam twój polar w aucie... jak jutro będziesz to przyjadę do was na spot... nie ten temat...
Miszka82 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 diman, będziesz jutro na spocie GL? Mam twój polar w aucie... jak jutro będziesz to przyjadę do was na spot... nie ten temat...
Mario22 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 diman, będziesz jutro na spocie GL? Mam twój polar w aucie... jak jutro będziesz to przyjadę do was na spot... Stary juz po ostatniej imprezie pod namiotami mówiłem Ci żebys zmienił dilera bo ten wciska ci jakiś SYF !!!!!
tolek85 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 ale widze jego posty, dlatego piszę tutaj
Seski Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 ale widze jego posty, dlatego piszę tutaj :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi