Bulczas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 pany kiedy padły spoty w SJZ ? A były takie. Albo zmieniły się w Rybnickie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 pany kiedy padły spoty w SJZ ? A były takie. Albo zmieniły się w Rybnickie :gwizdanie: to są inne były SJZ i ich wątek jest w regularach
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 to mi nie jedzie znowu ? :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 nooo 190 max.. a turbo z awx, katalizator w bagażniku jakaś porażka ;( pier.. żadnego MC za tydzień - zbieram na program
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 nooo 190 max.. a turbo z awx, katalizator w bagażniku jakaś porażka ;( pier.. żadnego MC za tydzień - zbieram na program turbo bez programu da Ci co najwyżej laga :gwizdanie: także nawet sie nie zastanawiaj tylko jedź na program
stanley Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 z wieczora, po pier*dolonym zebraniu w robocie, ide spać dzięki za gratki, pić nie będziemy
hubtychy Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 po robocie za tydzień melduje się na spocie.Jak dobrze pójdzie to z całą familią :gwizdanie:
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 http://otomoto.pl/audi-r8-audi-r8-5-2-fsi-r-tronic-quatr-C19589783.html gotowy do rejestracji
hubtychy Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 http://otomoto.pl/audi-r8-audi-r8-5-2-fsi-r-tronic-quatr-C19589783.html gotowy do rejestracji Dobra cena Może kupię :polew:
Kanar Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 w zasadzie to do takiego projektu by się te r8 nadawało
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Te R8 nadaje sie tylko do tego , że wyrywać d*py w klubach "wiesz , mam R8 , tu masz dowód rejestracyjny jak nie wierzysz , ale jakoś wole jeździć B5 w dieslu na codzień"
stanley Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Te R8 nadaje sie tylko do tego , że wyrywać d*py w klubach "wiesz , mam R8 , tu masz dowód rejestracyjny jak nie wierzysz , ale jakoś wole jeździć B5 w dieslu na codzień" też a dokładnie chodzi o nr VIN i legalne papiery..... jeżeli ma ktoś kradzione itp białe R8 do rejestracji, droga otwarta
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 Te R8 nadaje sie tylko do tego , że wyrywać d*py w klubach "wiesz , mam R8 , tu masz dowód rejestracyjny jak nie wierzysz , ale jakoś wole jeździć B5 w dieslu na codzień" też a dokładnie chodzi o nr VIN i legalne papiery..... jeżeli ma ktoś kradzione itp białe R8 do rejestracji, droga otwarta to wie każdy Stasiu szkoda , że policja nic z tym nie robi :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Te R8 nadaje sie tylko do tego , że wyrywać d*py w klubach "wiesz , mam R8 , tu masz dowód rejestracyjny jak nie wierzysz , ale jakoś wole jeździć B5 w dieslu na codzień" też a dokładnie chodzi o nr VIN i legalne papiery..... jeżeli ma ktoś kradzione itp białe R8 do rejestracji, droga otwarta to wie każdy Stasiu szkoda , że policja nic z tym nie robi :gwizdanie: wiem, kto nie wie a w policji też wiedzą, w rządzie wiedzą... Pisałem o tym pracę magisterską.....
Rekomendowane odpowiedzi