Miszka82 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Przychodzi facet do apteki i mówi: - Poproszę tabletki antykoncepcyjne dla mojej 10 letniej córki - Pana 10 - letnia córka jest aktywna seksualnie ?! - pyta zdziwiony aptekarz - W zasadzie to nie jest aktywna, bo tylko leży i płacze... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 siema Przychodzi facet do apteki i mówi: - Poproszę tabletki antykoncepcyjne dla mojej 10 letniej córki - Pana 10 - letnia córka jest aktywna seksualnie ?! - pyta zdziwiony aptekarz - W zasadzie to nie jest aktywna, bo tylko leży i płacze... :polew: :polew: pedzio [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:39_________________________________________________ dopiero teraz ogarnąłem :gwizdanie: miszka sto lat http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q1uwuqTJotU#! łehehehe dobre
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 jeszcze jutro do roboty a pozniej zas do zabki :decayed:
stanley Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 jeszcze jutro do roboty a pozniej zas do zabki :decayed: o fak, zapomniałem kurier zostawił mi paczkę w żabce :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 jeszcze jutro do roboty a pozniej zas do zabki :decayed: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:40_________________________________________________Znacie kogoś kto pracuje w Fashion House w Sosnowcu???
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Znacie kogoś kto pracuje w Fashion House w Sosnowcu??? owszem, nie jeszcze jutro do roboty a pozniej zas do zabki :decayed: o fak, zapomniałem kurier zostawił mi paczkę w żabce :gwizdanie: dzisiaj podobno maja dyzur wiec jak pojdziesz to pewnie by ci jeszcze wydali :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Stan sprawdziłeś te ceny rozrządu :?:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Stan sprawdziłeś te ceny rozrządu :?: napewno bedzie tanio
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Znacie kogoś kto pracuje w Fashion House w Sosnowcu??? owszem, nie jeszcze jutro do roboty a pozniej zas do zabki :decayed: o fak, zapomniałem kurier zostawił mi paczkę w żabce :gwizdanie: dzisiaj podobno maja dyzur wiec jak pojdziesz to pewnie by ci jeszcze wydali :gwizdanie: Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczają....
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczekają.... psy szczekaja bo chca zebym sie z nimi pobawil zwierzeta poznaja dobrych ludzi :decayed:
krolu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczekają.... psy szczekaja bo chca zebym sie z nimi pobawil zwierzeta poznaja dobrych ludzi :decayed: on chciał napisać szczają.. tylko mu sie literki pomyliły :decayed:
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczekają.... psy szczekaja bo chca zebym sie z nimi pobawil zwierzeta poznaja dobrych ludzi :decayed: on chciał napisać szczają.. tylko mu sie literki pomyliły :decayed: Dokładnie....
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczekają.... psy szczekaja bo chca zebym sie z nimi pobawil zwierzeta poznaja dobrych ludzi :decayed: on chciał napisać szczają.. tylko mu sie literki pomyliły :decayed: wiec jako mod popraw :polew: ale wtedy musialbym wam spuscic wp***dol tak na spokojny wieczor Eris is my homegirl-must be the music
stanley Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Stan sprawdziłeś te ceny rozrządu :?:
akjam Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 [...]Znacie kogoś kto pracuje w Fashion House w Sosnowcu??? No a co jest?
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ciebie akurat nie pytałem bo przecież wszyscy doskonale wiedzą że nie masz kolegów koleżanek a nawet znajomych... a nawet psy na ciebie szczekają.... psy szczekaja bo chca zebym sie z nimi pobawil zwierzeta poznaja dobrych ludzi :decayed: on chciał napisać szczają.. tylko mu sie literki pomyliły :decayed: wiec jako mod popraw :polew: ale wtedy musialbym wam spuscic wp***dol tak na spokojny wieczor Eris is my homegirl-must be the music Poprawione... [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:12_________________________________________________ [...]Znacie kogoś kto pracuje w Fashion House w Sosnowcu??? No a co jest? Jutro jest ponoć dzień mega wyprzedaży... i chciałem wyczaic czy to serio czy chwyt reklamowy... ale niby tylko jutro jeden dzień...
krolu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 rozwala mnie ten kawałek jak to rano słyszę w radio to potem ciągle mi po głowie chodzi
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jutro jest ponoć dzień mega wyprzedaży... i chciałem wyczaic czy to serio czy chwyt reklamowy... ale niby tylko jutro jeden dzień... jezli tak mowia to tak jest ale zeby sie tam dostac to jest masakra, sa kilometrowe korki zeby tam dojechac podczas wyprzedazy
Rekomendowane odpowiedzi