stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy true :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy polac mu bo dobrze gada siema Max kope lat dzwonilem do tej babeczki co dales namiar i dosc przystepne ceny ma robocizny, za czesci sporo chce ale robocizne ma przystepna, takze moja tam prawdopodobnie bedzie robila autko już ? przecież niedawno kupione wymiana rozrzadu a to przepraszam zamiast przeprosin postaw flaszke, miales ciuliki zrobic imprezke i co ja sie ciebie pytam? jestem ku*** bezrobotny nie mam kasy mogles sobie wziasc jeszcze po znajomosci kredytowa
Mario22 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy true :gwizdanie: :polew: Ja tez Miszke od początku lubiłem...
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy true :gwizdanie: :polew: Ja tez Miszke od początku lubiłem... juz sie tak nie pucuj
Bulczas Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Stasiu dzwoń po koleżanki od kawalerskiego [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:41_________________________________________________ Miszka ubierz tysiaka z funduszy na autko i zabierz kolegów z klubu do jakiejś fajnej knajpy true :gwizdanie: :polew: Ja tez Miszcze od początku lubiłem robić z D do B... juz sie tak nie pucuj :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 inwestycje są na co innego :gwizdanie: ale no w sumie no dobra pochwalę się miałem nie mówić i dalej utrzymywać że jestem bezrobotny ale ok dostałem dziś pracę po dwóch etapach rozmowy i to sukces tego tygodznia, na bezrobociu dlugo nie zabalowałem
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 inwestycje są na co innego :gwizdanie: ale no w sumie no dobra pochwalę się miałem nie mówić i dalej utrzymywać że jestem bezrobotny ale ok dostałem dziś pracę po dwóch etapach rozmowy i to sukces tego tygodznia, na bezrobociu dlugo nie zabalowałem graty :drunk: trzeba to oblac :decayed: i wez tu nie pij hehe pochwal sie gdzie
Bulczas Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 inwestycje są na co innego :gwizdanie: ale no w sumie no dobra pochwalę się miałem nie mówić i dalej utrzymywać że jestem bezrobotny ale ok dostałem dziś pracę po dwóch etapach rozmowy i to sukces tego tygodznia, na bezrobociu dlugo nie zabalowałem To powiem Ci że nieźle w tych czasach
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 inwestycje są na co innego :gwizdanie: ale no w sumie no dobra pochwalę się miałem nie mówić i dalej utrzymywać że jestem bezrobotny ale ok dostałem dziś pracę po dwóch etapach rozmowy i to sukces tego tygodznia, na bezrobociu dlugo nie zabalowałem co teraz ?
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 zupełnie inna branża ale mnie zaciekawiła http://homebroker.pl/ :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 zupełnie inna branża ale mnie zaciekawiła http://homebroker.pl/ :gwizdanie: bys sie jakiejsc uczciwej roboty chwycil a nie naciaganie znowu ludzi
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 zobaczymy na razie czeka mnie szkolenie 3 tyg więc na bank nie będę chlał w tym czasie żeby się dużo nauczyć i zapamiętać a później to już pójdzie [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:51_________________________________________________ zupełnie inna branża ale mnie zaciekawiła http://homebroker.pl/ :gwizdanie: bys sie jakiejsc uczciwej roboty chwycil a nie naciaganie znowu ludzi a są etaty na KWK ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:52_________________________________________________za min 20k za miesiąc ? he ?
Mario22 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 zobaczymy na razie czeka mnie szkolenie 3 tyg więc na bank nie będę chlał w tym czasie żeby się dużo nauczyć i zapamiętać a później to już pójdzie [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:51_________________________________________________ zupełnie inna branża ale mnie zaciekawiła http://homebroker.pl/ :gwizdanie: bys sie jakiejsc uczciwej roboty chwycil a nie naciaganie znowu ludzi a są etaty na KWK ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:52_________________________________________________za min 20k za miesiąc ? he ? Tak... jako dyrektor... ale tam trza miec wygląd odpowiedni a nie... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 zobaczymy na razie czeka mnie szkolenie 3 tyg więc na bank nie będę chlał w tym czasie żeby się dużo nauczyć i zapamiętać a później to już pójdzie [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:51_________________________________________________ zupełnie inna branża ale mnie zaciekawiła http://homebroker.pl/ :gwizdanie: bys sie jakiejsc uczciwej roboty chwycil a nie naciaganie znowu ludzi a są etaty na KWK ? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 22:52_________________________________________________za min 20k za miesiąc ? he ? Tak... jako dyrektor... ale tam trza miec wygląd odpowiedni a nie... :decayed: Ponton nie pierdól
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*j nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o k**wa spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz ja oszukuję ale to c**j nie życie to wegetacja
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz tak na smaczek tylko wiesz kiedy ja ostatni raz pilem? [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 23:21_________________________________________________ ja oszukuję ale to c**j nie życie to wegetacja jak roslina
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ta na kwk u mnie h*** nie zarobek ;/ Ponton nie pierdól o ku*** spadlem z krzeselka :polew: zrobilem sobie dryna :decayed: :decayed: natury nie oszukasz tak na smaczek tylko wiesz kiedy ja ostatni raz pilem? wczoraj ?
Rekomendowane odpowiedzi