Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 a co tu w ogóle taka padaka ostatnio taka karma :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 18:06_________________________________________________za tydzień o tej porze pewnie będzie mega kac :gwizdanie: no ja będę jeszcze na szkoleniu do poniedziałku więc kaca nie będzie nie mów, że nie masz się z kim napić :gwizdanie: mam, ale jak się ostatnio nastukałem to miałem spięcie z bucem z Poznania a w poniedziałek mam mega egzamin i będę mondry w chvj tymczasem zrobiłem sobie małego drinka
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ?
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie...
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój
keżor Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój nadrabiaj spam
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ?
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd to nie chwal się że tyle osób obrabiasz...
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd to nie chwal się że tyle osób obrabiasz... nie muszę, moje koleżanki to robią
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd to nie chwal się że tyle osób obrabiasz... nie muszę, moje koleżanki to robią taaa i może jeszcze tobie...
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd to nie chwal się że tyle osób obrabiasz... nie muszę, moje koleżanki to robią taaa i może jeszcze tobie... jemu nie wiem ale mi zawsze
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 kaj byłeś jak Cię nie było ? chyba głównie w robocie... robota to głupota no teraz muszę się wykazać i jak poukładam wszystko to będę miał spokój masz szefową czy szefa ? szefa zostań jego geyem przyjacielem taa bo ty myślisz że ja to ty albo miszka... :gwizdanie: ja mam cały zarząd to nie chwal się że tyle osób obrabiasz... nie muszę, moje koleżanki to robią taaa i może jeszcze tobie... jemu nie wiem ale mi zawsze a co teraz masz golfa i często tam zaglądasz... :gwizdanie: Sami MACZO... :gwizdanie: :polew: :polew: tak wiem wiem ci w knurowie nie potrafią być tacy fajni...
Rekomendowane odpowiedzi