stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: powiedział sensei pedałów gliwickich
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: kolego ząbki cię swędzą... Mnie tylko ząbki.... :gwizdanie: :gwizdanie: ale czytając to co pisali twoi koledzy z SK to podejrzewam że ciebie też swędzi... ale pupa i zwieracze... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: no mnie może swędzi ale ciebie to we wtorek będzie bolała... Grzeczny bądz bo nie dostaniesz polarku... :gwizdanie: :decayed: nie będę ryzykował i nie będę prowadził z tobą do wtorku dialogu dlatego też udam się w tej chwili na spacer... Tak jest a ja po pifku do kuchni...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 PEDAŁY KATOWICKIE.... :polew: powiedział sensei pedałów gliwickich Oj tam Oj tam ... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:11_________________________________________________ Maryjo mi tez wziales? Tak... dam go Ewelinie jak u niej będę.... :polew: :polew: Tak serio to mam wszystkie i bedę w wtorek na spocie...
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Tak... dam go Ewelinie jak u niej będę.... :polew: :polew: Tak serio to mam wszystkie i bedę w wtorek na spocie... znowu zaczynasz? ok to odbiore
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Tak... dam go Ewelinie jak u niej będę.... :polew: :polew: Tak serio to mam wszystkie i bedę w wtorek na spocie... znowu zaczynasz? ok to odbiore Przynajmniej może tym razem bedzie więcej aut niż 3 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Maryjo mi tez wziales? a co tak c**jowo ciągną, że nie poczułeś ?
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Maryjo mi tez wziales? a co tak c**jowo ciągną, że nie poczułeś ? [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:21_________________________________________________ Tak... dam go Ewelinie jak u niej będę.... :polew: :polew: Tak serio to mam wszystkie i bedę w wtorek na spocie... znowu zaczynasz? ok to odbiore Przynajmniej może tym razem bedzie więcej aut niż 3 ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: aha, to mnie nie bedzie
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 także tego ostatni drinuś i walę w kimkę :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: pedalski to jest Twój Leon i Ty
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: pedalski to jest Twój Leon i Ty :polew: :polew:
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: czerwonym POLO
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Miszka jak tam na szkoleniu sa jakies ciekawe lachony?
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: czerwonym POLO Scirocco .... ale polo nowe tez jest w pytke...
stanley Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Stan wpadaj zas jakimś wynalazkiem... będzie pedalski golf miszki... za***isty Leon... i twoja firmowka.... jest szansa że nas bedzie wiecej niż tych w A4 ... :gwizdanie: :gwizdanie: czerwonym POLO Scirocco .... ale polo nowe tez jest w pytke... już mam swoje auto
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Miszka jak tam na szkoleniu sa jakies ciekawe lachony? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:31_________________________________________________nie masz FB to Ci nie pokaże
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Miszka jak tam na szkoleniu sa jakies ciekawe lachony? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:31_________________________________________________nie masz FB to Ci nie pokaże Ale ja mam dawaj linka... :naughty:
krolu Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Miszka jak tam na szkoleniu sa jakies ciekawe lachony? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:31_________________________________________________nie masz FB to Ci nie pokaże Ale ja mam dawaj linka... :naughty: ja tez mam... fajne foto ostatnio dodałeś
Rekomendowane odpowiedzi