Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Szału nie ma... może dlatego że kiepskie foty... i częśc sie nie czyta... ta Twoja jest lepsza :polew: :polew: :polew: Nie o to chodzi tylko o to że częśc fotek sie nie czyta.... a te z CKM sa lukrowane... chciałbym zobaczy naturalne... pstryknę parę na szkoleniu z nienacka jak się uda Zrób jej jak ją stukasz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: chętnie ale już wiem, że nie lubi tego Nie że nie lubi tylko po prostu okazałeś się zbyt kiepski... kiepski jak wiśniewski... pukać się lubi nie lubi jak ja pukam i jednocześnie robię fotki
Mario22 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Szału nie ma... może dlatego że kiepskie foty... i częśc sie nie czyta... ta Twoja jest lepsza :polew: :polew: :polew: Nie o to chodzi tylko o to że częśc fotek sie nie czyta.... a te z CKM sa lukrowane... chciałbym zobaczy naturalne... pstryknę parę na szkoleniu z nienacka jak się uda Zrób jej jak ją stukasz... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: chętnie ale już wiem, że nie lubi tego Nie że nie lubi tylko po prostu okazałeś się zbyt kiepski... kiepski jak wiśniewski... pukać się lubi nie lubi jak ja pukam i jednocześnie robię fotki Yhym ale jak jej powiesz że to dla kolegów z klubu to na pewno się zgodzi... :decayed: :decayed:
hubtychy Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość
hubtychy Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie: :polew: nie wchodzę w to dalej walę w kimkę
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie: :polew: nie wchodzę w to dalej walę w kimkę idz lepiej kombinuj te fotki zeby kompromitacji nie bylo
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie: :polew: nie wchodzę w to dalej walę w kimkę idz lepiej kombinuj te fotki zeby kompromitacji nie bylo kompromitacji nie będzie co zarucham to moje, a foty miałbym zrobić tylko po to żebyście mogli se zwalić konia
hubtychy Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie: :polew: nie wchodzę w to dalej walę w kimkę Wymiękasz :?:
Kędzior Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Ale macie fantazję :polew: toż to rzeczywistość Ta zapewne daj mu 2 dni a sam sie przekonasz :gwizdanie: :polew: nie wchodzę w to dalej walę w kimkę idz lepiej kombinuj te fotki zeby kompromitacji nie bylo kompromitacji nie będzie co zarucham to moje, a foty miałbym zrobić tylko po to żebyście mogli se zwalić konia dobra pamieciowka nie jest zla :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 czas w kimę Najpierw do wanny i później w kimę. Jutro do sąsiadów na południe na drobne zakupy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 narka też zawijam do portu
Rekomendowane odpowiedzi