akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie: Odpada bo kasa na mody przeznaczona a mógłbym coś zdupczyć. :polew: :polew: to wkó*w twoją powiedz o co chodzi ...nie bedzie na Ciebie To jest myśl. :polew: :polew: Co z tą środą robimy?
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie: Odpada bo kasa na mody przeznaczona a mógłbym coś zdupczyć. :polew: :polew: to wkó*w twoją powiedz o co chodzi ...nie bedzie na Ciebie To jest myśl. :polew: :polew: Co z tą środą robimy? no robimy !!!!!!!!! ja będę
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no to Tyskie Też mi mignęło coś w tych kolorach w lodówce... :gwizdanie: moze macie tej samej firmy Nie wiem jaką mam bo mam zabudowaną! :polew: :polew: to wyrwij dechę i sprawdź :gwizdanie: Odpada bo kasa na mody przeznaczona a mógłbym coś zdupczyć. :polew: :polew: to wkó*w twoją powiedz o co chodzi ...nie bedzie na Ciebie To jest myśl. :polew: :polew: Co z tą środą robimy? Miszka ma opisie :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Może być środa, godz 18 No... Wporzo! :naughty:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew: ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew:ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą Nie, nie! Ja chyba nie chce tego oglądać! :polew: :polew:
hubtychy Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew: ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą To już ich pech :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ta rzyganie i przybicie gwoździ
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew:ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą Nie, nie! Ja chyba nie chce tego oglądać! :polew: :polew: i tak tego nie nagra :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no Boss ustalił spota na środę na 18
keżor Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 uaktualniłem pierwszy post
nikaa Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew:ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą Nie, nie! Ja chyba nie chce tego oglądać! :polew: :polew: i tak tego nie nagra :gwizdanie: on nie ale ja mogę :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 no Boss ustalił spota na środę na 18 i co w związku z tym
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a bo teraz oglądam Tomka Lisa - nie wiem czy tu pisałem ale kilka dni temu w W-wa jadłęm z Tomkiem obiad u chińczyka [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:56_________________________________________________ No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew:ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą Nie, nie! Ja chyba nie chce tego oglądać! :polew: :polew: i tak tego nie nagra :gwizdanie: on nie ale ja mogę :gwizdanie: :gwizdanie: zrób to
keżor Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 no Boss ustalił spota na środę na 18 i co w związku z tym Tobie sie nic nie zmienia co za różnica czy nieprzyjedziesz we wtorek czy w środe
Bulik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 No to Psssyyttt ZIMNY LECH... A ja dziś miksuję Czysta,Red Label i teraz Wojak Będzie się działo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: wklej fotki :polew:ciekawe jak to przyjmą sąsiedzi pod tobą Nie, nie! Ja chyba nie chce tego oglądać! :polew: :polew: i tak tego nie nagra :gwizdanie: on nie ale ja mogę :gwizdanie: :gwizdanie: nie wierzymy [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:57_________________________________________________ no Boss ustalił spota na środę na 18 i co w związku z tym Tobie sie nic nie zmienia co za różnica czy nieprzyjedziesz we wtorek czy w środe racja
hubtychy Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 To z ostatniej soboty Nie pamiętam kiedy było robione :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi