stanley Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 16:28_________________________________________________niestety puściułem guzik na aparacie, a miałbym fajne zdjęcie jak poldek prawie zalicza tego citroena
hubtychy Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No to było kilka minut bo dzwonie Mitsubishi.
Kanar Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 powiem tak: widząc jak panowie objeżdżali rondo to mając poloneza bym ośmieszył większość tych BMW, generalnie tylko Skyline wyzamiatał rondo jak należy. Po za tym atmosfera konkretna park maszyn całkiem sympatyczny
talib1990 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy a co to za impreza była??? ja nic kur*a nie słyszałem.. a całą sobote/niedziele spędziłem w domu.... :kwasny:
hubtychy Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 No Skyline zrobił ładne kółeczka widać było że koleś wie w czym rzecz i czego chcą ludzie.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 17:14_________________________________________________ yyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy a co to za impreza była??? ja nic kur*a nie słyszałem.. a całą sobote/niedziele spędziłem w domu.... :kwasny: I love rally
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja
talib1990 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja co najwyżej w znajomych na nk ;P
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja co najwyżej w znajomych na nk ;P niemam nk
stanley Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy :decayed: Ja wyjechałem z domu ale nie dotarłem jakoś.
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy to jednak Talib mial racje tylko na nk Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy :decayed: Ja wyjechałem z domu ale nie dotarłem jakoś. przypadkiem zauwazyles bar i postanowiles tam wejsc na chwile?
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy to jednak Talib mial racje tylko na nk Seicento jechała blondi mialem ja miała wąsy :decayed: Ja wyjechałem z domu ale nie dotarłem jakoś. przypadkiem zauwazyles bar i postanowiles tam wejsc na chwile? Nie, nie... Właśnie baru nie było.
krolu Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 założyłem dziś zimówki... jak to auto wygląda :wallbash: albo może inaczej ONO nie wygląda :facepalm: muszę jakieś dystanse sobie wytoczyć... bo tylne koła chowają się jakieś 5 cm :wallbash: są jakieś przeciwwskazania żeby tego nie robić ?
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 założyłem dziś zimówki... jak to auto wygląda :wallbash: albo może inaczej ONO nie wygląda :facepalm: muszę jakieś dystanse sobie wytoczyć... bo tylne koła chowają się jakieś 5 cm :wallbash: są jakieś przeciwwskazania żeby tego nie robić ? Chyby tylko to że będziesz musiał dłuższe śruby kupić. Dobrze że mam ładne zimówki
Kędzior Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 tez sie zastanawiam czy niezalozyc dystansow do zimowek
Bulczas Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak coś możesz dla mnie dotoczyć z dwa po 5mm
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 B5 na zimówkach 15' bez dystansów wygląda jak taczka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi