Miszka82 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 bry, jaki dzis sloneczny dzien i pewnie dobrze się czujesz a jutro będziesz wyebany
Kanar Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 bry, jaki dzis sloneczny dzien i pewnie dobrze się czujesz a jutro będziesz wyebany bo wtorki są kosmicznie męczące
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 bry, jaki dzis sloneczny dzien i pewnie dobrze się czujesz a jutro będziesz wyebany bo wtorki są kosmicznie męczące hehe sciule
akjam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 bry, jaki dzis sloneczny dzien i pewnie dobrze się czujesz a jutro będziesz wyebany bo wtorki są kosmicznie męczące hehe sciule :naughty: :naughty:
krolu Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty
akjam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja bym powiedzial ze sprawny inaczej
akjam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze ???... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja bym powiedzial ze sprawny inaczej Jakiego słowa tam brakuje?
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze ???... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja bym powiedzial ze sprawny inaczej Jakiego słowa tam brakuje? jak w kole fortuny hehe
akjam Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze ???... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ja bym powiedzial ze sprawny inaczej Jakiego słowa tam brakuje? jak w kole fortuny hehe Nie poszło!
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty :polew: :polew: :polew: To i tak dobrze że przy okazji nie sformatowałeś też Katowickich ... :gwizdanie:
Seski Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem prze kozak... formatowął wczoraj kompa i przenioslem wszytkie dane na drugą pratycję tzw. D: :gwizdanie: a chciałem sformatować C:... ale przy wyborze partycji do formata nie bylo literek... i wybrałem złą kasując wszytskie dane z kompa w piz*u :gwizdanie: przynajmniej zajecie na wieczór jest trzeba odzyskac chociaż foty ty mosz chopie talent...
Rekomendowane odpowiedzi