Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? przemilcze to :polew:
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? przemilcze to :polew: mniejsze niż 345mm
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? przemilcze to :polew: mniejsze niż 345mm bardzo dobry wybor
keżor Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? przemilcze to :polew: mniejsze niż 345mm ja uznaje tylko takie
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 zmieniaj na cos wiekszego na duzo wiekszego a jakbym wsadził coś mniejszego ? przemilcze to :polew: mniejsze niż 345mm bardzo dobry wybor już mam ori klocki, więc tylko to, co podejdzie pod ten klocek - wybór jest zaje*isty
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ori klocki pod 345mm mam coś pod ceramike, ale nie stać mnie na ceramikę
stanley Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 :gwizdanie: 3 strzeliłeś ? [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________czas spać
stanley Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 co rano budzę się piękniejszy :gwizdanie: ale dzisiaj to już przesadziłem
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie: kedzior
Kanar Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie: kedzior to pospotowane
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie: kedzior To zes teraz dowalil :polew:
OKO Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 jest ktoś chętny żeby mnie zabrać na spota :gwizdanie: :gwizdanie: kedzior To zes teraz dowalil :polew: :gwizdanie: Kolego Bulczas jak będę jechał na spota to się odezwę, tylko nie wiem jeszcze czy będę jechał jak co to kommmmmm
Rekomendowane odpowiedzi