hubtychy Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 A to ci amerykę odkryli :polew: http://www.ebroker.pl/baza-wiedzy/artykuly/niemieckie-auta-kradna-najczesciej/1,1111 No cóż czas do roboty się zbierać
Kędzior Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew:
akjam Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Adam.S kiedyś jeździł na taxi to trzeba go namówić. :naughty:
addassko Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Adam.S kiedyś jeździł na taxi to trzeba go namówić. :naughty: tak tak tak :)
egon47 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.1110 pomórzcie:P
akjam Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.1110 pomórzcie:P
keżor Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.1110 pomórzcie:P mój boszzzz
Miszka82 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.1110 pomórzcie:P mój boszzzz
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ...
stanley Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ... nawet mi nie mów, mało w gacie nie narobiłem :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ... nawet mi nie mów, mało w gacie nie narobiłem :gwizdanie: dał rade... jakby nie to że zemną Nikaa jechała to cioł bym za Wami ale z kobitami trzeba ostroznie ...
nikaa Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ... nawet mi nie mów, mało w gacie nie narobiłem :gwizdanie: dał rade... jakby nie to że zemną Nikaa jechała to cioł bym za Wami ale z kobitami trzeba ostroznie ... :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ... nawet mi nie mów, mało w gacie nie narobiłem :gwizdanie: dał rade... jakby nie to że zemną Nikaa jechała to cioł bym za Wami ale z kobitami trzeba ostroznie ... :polew: :polew: No co Jentelmen ze mnie i w pyte ziomek ...
nikaa Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 :kox: :kox: Ja chce sie przejechac takim TAXI ... lepsze niż w filmie Besona ... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 18:26_________________________________________________ :kox: :kox: dojebane trzeba kiedys tak zrobic, jako kierowce proponuje Keżora lub Maxa albo Kanara :polew: Po ostatnim przejeździe z adrenaliny do City stanowczo obstawiam Maxito ... nawet mi nie mów, mało w gacie nie narobiłem :gwizdanie: dał rade... jakby nie to że zemną Nikaa jechała to cioł bym za Wami ale z kobitami trzeba ostroznie ... :polew: :polew: No co Jentelmen ze mnie i w pyte ziomek ... przynajmniej się starałeś :polew:
Mario22 Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Dobra koniec pitolenia.... firma wzywa nagły przypadek ...
Rekomendowane odpowiedzi