Hugo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 dziś udało się wcześniej skończyć
talib1990 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witka dziołchy :kox: Grisza a o mnie zapomniałeś ;P ? Krolu gotowy na wycieczke ?
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale było lodowisko na drogach z rana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Q pokazało na co je stać :naughty:
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale było lodowisko na drogach z rana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Q pokazało na co je stać :naughty: mi wystarczyły same umiejętności
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale było lodowisko na drogach z rana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Q pokazało na co je stać :naughty: mi wystarczyły same umiejętności Widziałem takich z umiejętnościami we wstecznym lusterku jak szukali trakcji :polew: :polew:
stanley Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale było lodowisko na drogach z rana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Q pokazało na co je stać :naughty: mi wystarczyły same umiejętności Widziałem takich z umiejętnościami we wstecznym lusterku jak szukali trakcji :polew: :polew: kto nie potrafi jeździć ośką - kupuje quattro
Grisza79 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 żygać mi się chce dzisiejszym dniem................. stanley dobra dobra... wszyscy wiedzą że marzy Ci się Q
stanley Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 żygać mi się chce dzisiejszym dniem................. stanley dobra dobra... wszyscy wiedzą że marzy Ci się Q ja bym sobie poradził z napędem na 1 koło, czyli 1/4 quattro
Takumi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 witam Kolegów czy jest ktoś tutaj kto robi orurowanie do Ic ??? albo czy ktoś kogo zna ?? bo bez tego nie moge do was na zlocik przyjechać Pozdrawiam
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 witam Kolegów czy jest ktoś tutaj kto robi orurowanie do Ic ??? albo czy ktoś kogo zna ?? bo bez tego nie moge do was na zlocik przyjechać Pozdrawiam ktoś kto robi jest ale czy robi dobrze to nie wiem, może inni się wypowiedzą
hubtychy Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ale było lodowisko na drogach z rana :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Q pokazało na co je stać :naughty: mi wystarczyły same umiejętności Widziałem takich z umiejętnościami we wstecznym lusterku jak szukali trakcji :polew: :polew: kto nie potrafi jeździć ośką - kupuje quattro Całe życie jeździłem ośką i zawsze wykańczałem ręczny i opony :gwizdanie: Teraz wykańczam tylko opony :polew:
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew:
nikaa Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Q jest dla miętkich pytek ... :polew: tak jak i Leony :polew: :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 jeździłem rok quattro w benzynie..teraz mam diesla w ośce... i chce super mocną benzyne w quattro albo w mocnym dieslu... jak troche popada to ten moment w dieslu daje troche w dupe jak chce sie od zera odejść komuś..
Rekomendowane odpowiedzi