Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 muhahahaha i jak udawało się muhehehe
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 muhahahaha i jak udawało się muhehehe zawsze wracaliśmy do domu z powrotem słuchając wol :polew:nych piosenek
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 najlepszy był podjazd koło cmentarza na paderewie a kato: rozpęd od warszawskiej na maxa, hamowanie awaryjne maluchem (rzucało nas po całej drodze) kumpel łokieć zimny, komary w zębach i pytanie: ile bierzesz? odp np 100zł a kumpel: a jak się zrzucimy w czterech po 25zl to obsłużysz wszytskich? :polew: znasz jakieś takie fajne miejsca jeszcze?
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 muhahahaha i jak udawało się muhehehe zawsze wracaliśmy do domu z powrotem słuchając wol :polew:nych piosenek ciekawe miałeś przygody :>[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 00:32_________________________________________________oo prezes przyszedł Keżor
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co ty, ze mnie skromny chlopak Kabaret młodych panów kopciuszek hehe
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co ty, ze mnie skromny chlopak Kabaret młodych panów kopciuszek hehe nie w łeb ty ciu... ahhahaha dobre niewidziałem tego haha
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co ty, ze mnie skromny chlopak Kabaret młodych panów kopciuszek hehe nie w łeb ty ciu... ahhahaha dobre niewidziałem tego haha hehe zdrowie
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co ty, ze mnie skromny chlopak Kabaret młodych panów kopciuszek hehe nie w łeb ty ciu... ahhahaha dobre niewidziałem tego haha hehe zdrowie a ja dziś na samej coli jestem hehe
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no co ty, ze mnie skromny chlopak Kabaret młodych panów kopciuszek hehe nie w łeb ty ciu... ahhahaha dobre niewidziałem tego haha hehe zdrowie a ja dziś na samej coli jestem hehe jajajaja a ja na samym piwie
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hehehe no sobie tylko popołudniu jednego drina strzeliłem i tyle póki co niemam weny heheh
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hehehe no sobie tylko popołudniu jednego drina strzeliłem i tyle póki co niemam weny heheh ja ogladam od 2 godz kabarety ja pierdziele
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 hehehe jak znajdziesz coś nadzwyczaj dobrego to możesz wrzucić [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 01:18_________________________________________________muszę zmykać ale będę jescze później
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kędzior, co żes do sąsiadki poszedł ?
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WsoJX7_we9c
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 po czym poznać że sie jest uzależnionym od kompa :gwizdanie: http://fishki.net/comment.php?id=59942 Ciekawe ilu z was by tak samo sie zachowywała przy forum
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 kurw* byłem się karnąć autem i nagle zaczeła pipa ostro werczeć zrobiła mi się dziurka, albo na łaczeniu śruby popuściły zawsze coś musi się wysrać ahhhh :wallbash: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 03:28_________________________________________________ po czym poznać że sie jest uzależnionym od kompa :gwizdanie: http://fishki.net/comment.php?id=59942 Ciekawe ilu z was by tak samo sie zachowywała przy forum nom ja bym wybrał rzeczywistość czyli kobitkii hahaha http://www.youtube.com/watch?v=WsoJX7_we9c dziękuje dobranoc hehehe
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 kurw* byłem się karnąć autem i nagle zaczeła pipa ostro werczeć zrobiła mi się dziurka, albo na łaczeniu śruby popuściły zawsze coś musi się wysrać ahhhh :wallbash: może to jakaś pierdoła :gwizdanie:nie dramatyzuj, nie miałeś d*p d*p d*p to sie ciesz kurw* byłem się karnąć autem i nagle zaczeła pipa ostro werczeć zrobiła mi się dziurka, albo na łaczeniu śruby popuściły zawsze coś musi się wysrać ahhhh :wallbash: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 03:28_________________________________________________ po czym poznać że sie jest uzależnionym od kompa :gwizdanie: http://fishki.net/comment.php?id=59942 Ciekawe ilu z was by tak samo sie zachowywała przy forum nom ja bym wybrał rzeczywistość czyli kobitkii hahaha pogadamy za rok jak sie wkręcisz [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 03:39_________________________________________________ide spać i nawet mnie nie zatrzymuj
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ta a ty niby byś niewybrał kobitek? hehe[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 03:42_________________________________________________dramatyzowanie jest jak najbardziej wskazane :shocked:
Rekomendowane odpowiedzi