Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 z rana widzę ze wszyscy jeszcze w objęciach Morfeusza albo w kosciele klęczą i proszą o zdrowie po wczorajszych imprezach
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dobry aż mi się zachciało pograć w sieci jest tu kto ?
keżor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 dobry aż mi się zachciało pograć w sieci ale to myślisz że te panny sie pojawiają jak sie odpala Qłeja ?
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 dobry aż mi się zachciało pograć w sieci ale to myślisz że te panny sie pojawiają jak sie odpala Qłeja ? a tak nie jest?
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam, ja dopiero wstałem hehe poszedłem spać o 7 muhehehehe
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jestem nudzi mi sie :gwizdanie: wszystkim, nom mi Stanley też
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 jestem nudzi mi sie :gwizdanie: wszystkim, nom mi Stanley też jade do rodziców na jakis rosół żony nie ma, obiadu nie chce się robic samemu, a fast food w niedziele to tak nie wypada :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić chyba, że nike Gore-tex [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 14:01_________________________________________________i mi tam zimno nie jest
wicio150 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Siemano panowie nadrabiam strony bo wczoraj nie bylo czasu wejsc na forum
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić ja myślę, że juz wtedy zimy nie będzie może szukaj sandałów :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 takich jeszcze nie widziałem , musze poszukać na allegro
krolu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić tylko nie kup 2 lewych :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić ja myślę, że juz wtedy zimy nie będzie może szukaj sandałów :gwizdanie: stanlej nie byłbym taki pewien to jednak góry ja kiedyś w maju na czntori śnieg widziałem
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Siemano panowie nadrabiam strony bo wczoraj nie bylo czasu wejsc na forum no to chyba ci to trochę zajmię hehe Max jak nie najk to może reebok? hehehehe Stanley jaki wygodniś hehe przyznaj się że poprostu gotować nieumiesz
Maxito Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja właśnie szukam butów na zimowy zlot w bukowinie bo w neike bedzie mi piz*ziało co możecie polecić tylko nie kup 2 lewych :gwizdanie: :gwizdanie: krolu nie obawiaj się kupie dwa prawe to się wymienimy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi