talib1990 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 witka... zbierałem sie na spota..... zamek w drzwiach sie zepsuł... rozwiercona wkładka nic nie dała.. to z buta pociągnałem... 9 rygli antywłamaniowych - wszystkie złamałem
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 c**j z wami przynajmniej sobie pojeździłem swoim autem w koncu
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 siema. mnie moja dzis usiedlila wiec niedalem rady. noi standardowo dzisiaj bylem wyjebany no a ja dopiero skończyłem robotę i padam na pysk witka... zbierałem sie na spota..... zamek w drzwiach sie zepsuł... rozwiercona wkładka nic nie dała.. to z buta pociągnałem... 9 rygli antywłamaniowych - wszystkie złamałem Każda historia inna ale Taliba najlepsza! :polew: :polew: Mogliśmy wcześniej pomyśleć bo przecież dziś "mikołajki" i nie każdy miał czas na spota... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mogliśmy wcześniej pomyśleć bo przecież dziś "mikołajki" i nie każdy miał czas na spota... :gwizdanie: se było bajtli nie robić
nikaa Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mogliśmy wcześniej pomyśleć bo przecież dziś "mikołajki" i nie każdy miał czas na spota... :gwizdanie: se było bajtli nie robić My też mamy dzieci i Marek na spocie był
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mogliśmy wcześniej pomyśleć bo przecież dziś "mikołajki" i nie każdy miał czas na spota... :gwizdanie: se było bajtli nie robić Nikt nie mówi, że przeszkadzają... a wręcz przeciwnie.
talib1990 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Talib co fotami ? wysle ci rano... ide spac padam na pyska
Seski Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 ch*** z wami przynajmniej sobie pojeździłem swoim autem w koncu no keżor nie ma co gratuluje ci [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 22:21_________________________________________________yyy keżor jeszcze jedna uwaga... sylwester raczej nie jest 31.11.2011
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 yyy keżor jeszcze jedna uwaga... sylwester raczej nie jest 31.11.2011 ch*** z wami przynajmniej sobie pojeździłem swoim autem w koncu no keżor nie ma co gratuluje ci no powiem Ci , że cieszyłem sie dziś jak dziecko na każdym biegu mielił to pewnie przez letnie lacie jeszcze , ale wydaje mi sie , że sie polepszyły osiągi , no i chyba sie wisko naprawiło , bo fajnie groźnie szumi przy dodawaniu gazu
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dośc długo nie miałeś wozu, co? nom tak mnie dziś wytelepało na nierównościach , że masakra
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dośc długo nie miałeś wozu, co? nom tak mnie dziś wytelepało na nierównościach , że masakra :kox: Ale se trochę pojeździłeś pewnie... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dośc długo nie miałeś wozu, co? nom tak mnie dziś wytelepało na nierównościach , że masakra :kox: Ale se trochę pojeździłeś pewnie... :gwizdanie: wc**j sie bałem , bo 2 stopnie były , a ja na letnich
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja już zmieniłem na zimówki z dwa tygodnie temu ale tylko dlatego, że złapałem dwa kapcie w ciągu dwóch dni... :naughty: BTW Ogląda ktoś Wojewódzkiego? :polew:
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 BTW Ogląda ktoś Wojewódzkiego? :polew: nie mam TV w pokoju , a robie projekt na jutro
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 BTW Ogląda ktoś Wojewódzkiego? :polew: nie mam TV w pokoju , a robie projekt na jutro No widzę jak robisz. Qrrwa ekipa w ciul jest!!! :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 To kto był u wojewódzkiego???? Dobry program był jak był Peja...
Rekomendowane odpowiedzi