akjam Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 To kto był u wojewódzkiego???? Dobry program był jak był Peja... Orzechowska, Oborska, May, Czubaszek... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 siema po pracy ale wydaje mi sie , że sie polepszyły osiągi , no i chyba sie wisko naprawiło , bo fajnie groźnie szumi przy dodawaniu gazu i powiedz komu to zawdzieczasz :gwizdanie: To kto był u wojewódzkiego???? Dobry program był jak był Peja... Orzechowska, Oborska, May, Czubaszek... :polew: :polew: nawet ich nieznam [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:28_________________________________________________i na takiego polityka wlasnie bym zaglosowal
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 i na takiego polityka wlasnie bym zaglosowal ale wydaje mi sie , że sie polepszyły osiągi , no i chyba sie wisko naprawiło , bo fajnie groźnie szumi przy dodawaniu gazu i powiedz komu to zawdzieczasz :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i na takiego polityka wlasnie bym zaglosowal ale wydaje mi sie , że sie polepszyły osiągi , no i chyba sie wisko naprawiło , bo fajnie groźnie szumi przy dodawaniu gazu i powiedz komu to zawdzieczasz :gwizdanie: no wiec??? napisz tooooo
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 i na takiego polityka wlasnie bym zaglosowal ale wydaje mi sie , że sie polepszyły osiągi , no i chyba sie wisko naprawiło , bo fajnie groźnie szumi przy dodawaniu gazu i powiedz komu to zawdzieczasz :gwizdanie: no wiec??? napisz tooooo CHyba nie chce się przyznać.
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 no i po robocie 4 dzień bez picia...jest ciężko
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 A ja mam 4 dzien nocek z pitera... i piciem ...
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 no i po robocie 4 dzień bez picia...jest ciężko do piatku niedaleko A ja mam 4 dzien nocek z pitera... i piciem ... kakałło?
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 bry juz po dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje
Bulik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 bry juz po dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje
Rekomendowane odpowiedzi