Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 bry juz po dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje To miałeś siłke z Twoją ... :gwizdanie: przyjemniejsza niż z spoconymi napinaczami...
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 bry juz po dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje nom co zrobisz milosc :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:39_________________________________________________ bry juz po dzisiaj niemoglem pojsc bo moja przyjechala, wiec jutro przypakuje To miałeś siłke z Twoją ... :gwizdanie: przyjemniejsza niż z spoconymi napinaczami... niestety nie hehe
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kędzior, ona miłość czy Ty? Bo nie wydaje mi się żebyś Ty do tego się przyznał
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Kędzior, ona miłość czy Ty? Bo nie wydaje mi się żebyś Ty do tego się przyznał a co ku*wa niejestem moze romantyczny??? moze ja tez potrzebuje czekaj jak to bylo o wiem uczucia hahaha
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No właśnie Czyli nie przyznałeś się że ją kochasz
talib1990 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ...
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ale ten Passat od mojego zioma to sztrucel :wallbash: po niedzielnej awarii auto zostało naprawione ( ponoć jakieś zwarcie było ) ale co dokłanie to nie pytałem , łącznie z wymianą rozrządu i tego imbusa w misce olejowej koszt wyniósł 3k ale teraz najlepsze auto naprawione wczoraj odebrane ładnie chodziło wszystko na tip top...... dziś jedzie tym Paskiem i nagle czarny dym w ruły zaczęło telepać autem, wyłączył silnik, po chwili odpalił i na max wciśniętym gazie obroty praktycznie zerowe i tu nagle sam z siebie obroty na max...dojechał na warsztat tam gdzie robił auto dwa dni temu i wstępna diagnoza to j**nięte turbo - ale jeszcze nie potwierdzona co za patologia :wallbash: :wallbash:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No właśnie Czyli nie przyznałeś się że ją kochasz niemusze wyznawac na forum swoich uczuc dobrze wiesz ze jestem czuly i jeszcze jakies tam bajery o ktorych teraz niepamietam
Bulik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ... Kędzior,On jak się czymś zajmie to aż wióry lecą
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ale ten Passat od mojego zioma to sztrucel :wallbash: po niedzielnej awarii auto zostało naprawione ( ponoć jakieś zwarcie było ) ale co dokłanie to nie pytałem , łącznie z wymianą rozrządu i tego imbusa w misce olejowej koszt wyniósł 3k ale teraz najlepsze auto naprawione wczoraj odebrane ładnie chodziło wszystko na tip top...... dziś jedzie tym Paskiem i nagle czarny dym w ruły zaczęło telepać autem, wyłączył silnik, po chwili odpalił i na max wciśniętym gazie obroty praktycznie zerowe i tu nagle sam z siebie obroty na max...dojechał na warsztat tam gdzie robił auto dwa dni temu i wstępna diagnoza to j**nięte turbo - ale jeszcze nie potwierdzona co za patologia :wallbash: :wallbash: VW [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:48_________________________________________________ Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ... Kędzior,On jak się czymś zajmie to aż wióry lecą true
Adam.S Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:51_________________________________________________Ja już miesiąc czasu bez auta masakra
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:51_________________________________________________Ja już miesiąc czasu bez auta masakra ze skrzynia? czy cos innego?
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ... Kędzior,On jak się czymś zajmie to aż wióry lecą Polecam, jeszcze 2 lata temu był mało ogarnięty bo nie potrafił powiększyć drzwi wejściowych do karocy, ale teraz myślę że da radę
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ale ten Passat od mojego zioma to sztrucel :wallbash: po niedzielnej awarii auto zostało naprawione ( ponoć jakieś zwarcie było ) ale co dokłanie to nie pytałem , łącznie z wymianą rozrządu i tego imbusa w misce olejowej koszt wyniósł 3k ale teraz najlepsze auto naprawione wczoraj odebrane ładnie chodziło wszystko na tip top...... dziś jedzie tym Paskiem i nagle czarny dym w ruły zaczęło telepać autem, wyłączył silnik, po chwili odpalił i na max wciśniętym gazie obroty praktycznie zerowe i tu nagle sam z siebie obroty na max...dojechał na warsztat tam gdzie robił auto dwa dni temu i wstępna diagnoza to j**nięte turbo - ale jeszcze nie potwierdzona co za patologia :wallbash: :wallbash: VW przy Twoim kilometrażu to nawet Tico się nie zj**ie
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witka chłopaki, zajmuje się ktoś może stolarką... potrzebuje drzwi wejściowe do mieszkania nietypowe bo 70 cm ... 70cm to jak najbardziej wąskie typowe drzwi 73,84 jakbyś chciał to by były nietypowe
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dalej ta skrzynia A gdzie naprawiasz? Kumpel ogarniał temat w Krakowie, niestety koszt to 5500 zł + kupa nerwów, a podobno najlepsi w okolicach
talib1990 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie ma żartów.... szukam i szukam na śląsku takich i d*pa.. na zamówienie... chyba bedzie trzeba z wawy zamówic wr..[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:58_________________________________________________ Dalej ta skrzynia A gdzie naprawiasz? Kumpel ogarniał temat w Krakowie, niestety koszt to 5500 zł + kupa nerwów, a podobno najlepsi w okolicach znajomy wszystkie automaty ( a8, dodge caravan,x5 ) robi u faceta niedaleko Reala Mysłowice...
Adam.S Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W Mikołowie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 19:59_________________________________________________Mechaników jest dużo ale wszyscy by chcieli wszystkie pieniądze
Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W Mikołowie A jakie objawy? on nie miał 5 biegu, poszedł jakiś hydrauliczny popychacz czy coś w tym stylu, ogólnie porażka
Rekomendowane odpowiedzi