Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 no to ja next czyżbym najdłużej wytrzymał :>
Mario22 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :drunk:
Adrenalina Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 WSZYSTKIEGO NAJ W TYM NOWYM ROKU!
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Ja się już leczę
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 TAK :gwizdanie: Najlepsze lekarstwo
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja pierdollę od godziny nie śpię ale dalej nic nie kontaktuję ale się napierdoliłem wczoraj/dziś walczę z myślą czy by nie jebnąć piwa lub czegoś mocniejszego
diman Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja pierdollę od godziny nie śpię ale dalej nic nie kontaktuję ale się napierdoliłem wczoraj/dziś walczę z myślą czy by nie walnąć piwa lub czegoś mocniejszego wal mówią, że pomaga
hubtychy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja pierdollę od godziny nie śpię ale dalej nic nie kontaktuję ale się napierdoliłem wczoraj/dziś walczę z myślą czy by nie walnąć piwa lub czegoś mocniejszego Nie myśl tylko wal Jest zaiebiście :gwizdanie:
yarek7504 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Siemka.... ..wszystkiego dobrego w Nowym Roku
stanley Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja sobie powiedziałem stop o 5 rano i czuję się dobrze
Adrenalina Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja sobie powiedziałem stop o 5 rano i czuję się dobrze Ty poprostu nie miałeś już z kim pić
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 :polew: czyli zgoła inaczej to jednak stanley wyglądało :gwizdanie: ..................................................... i Twoja silna wola nie ma nic z tym wspólnego jednak :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 :drunk: :drunk:szczesliwego Siema ... to ja byłem w Wiśle na CB Radiu ... :gwizdanie: Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi