Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 sciule biercie sie do roboty a nie na forum siedzicie hehe
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 sciule biercie sie do roboty a nie na forum siedzicie hehe Tyś jest widze twradziel fciul jak od 3go jesteś już na L4 w Nowym Roku! :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 sciule biercie sie do roboty a nie na forum siedzicie hehe Tyś jest widze twradziel fciul jak od 3go jesteś już na L4 w Nowym Roku! :polew: :polew: :polew: stan mojego zdrowia na dzien dzisiejszy nie pozwala mi na prace mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 sciule biercie sie do roboty a nie na forum siedzicie hehe Tyś jest widze twradziel fciul jak od 3go jesteś już na L4 w Nowym Roku! :polew: :polew: :polew: stan mojego zdrowia na dzien dzisiejszy nie pozwala mi na prace mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje Zdrowia.
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: nieda rady, musze sie wygrzewac. musze poszukac jakiej na oklad z mlodych piersi :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Już nie ma miejsc na Bukowine! Stanley widziałeś? mało miejsc, dużo chętnych :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie ty sie nie odzywaj bo ostatnio niebyles wiec
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie ty sie nie odzywaj bo ostatnio niebyles wiec ostatnio nie a Ty ostatnio i ostatnio i ostatnio i ostatnio i tak do zajebania
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie ty sie nie odzywaj bo ostatnio niebyles wiec ostatnio nie a Ty ostatnio i ostatnio i ostatnio i ostatnio i tak do zajebania h*ja prawda
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie :gwizdanie: Już nie ma miejsc na Bukowine! Stanley widziałeś? mało miejsc, dużo chętnych :gwizdanie: :gwizdanie: danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: nieda rady, musze sie wygrzewac. musze poszukac jakiej na oklad z mlodych piersi :gwizdanie: Mało Ci? danke Na spota nie dotrzesz? :gwizdanie: Akjam a po co niby Kędzior to pisał już wczoraj że go choroba łapie ty sie nie odzywaj bo ostatnio niebyles wiec ostatnio nie a Ty ostatnio i ostatnio i ostatnio i ostatnio i tak do zajebania "Ostatnio" się Kedzior poprawił.
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ["Ostatnio" się Kedzior poprawił. ja sie pojawiam regularnie Mało Ci? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ["Ostatnio" się Kedzior poprawił. ja sie pojawiam regularnie No od dwóch tygodni to chyba tak. Mało Ci? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Taaaa...
addassko Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 to wkoncu jak z dzis... gdzie?? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 to wkoncu jak z dzis... gdzie?? :gwizdanie: mnie nie będzie także mam wyjebane jedźcie pod silesie i obadajcie ten parking , mnie sie tam podoba ale wszystkim sie musi spodobać
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja może do Was dojadę, ale to później :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No to kto w końcu będzie? Mam do pracy na noc i nie wiem czy sie tak spinać?
Rekomendowane odpowiedzi