stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown: idź stąd
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown: idź stąd
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown: idź stąd Taaa... A tu znowu o jednym...
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown: idź stąd Taaa... A tu znowu o jednym... Taaaa czekaj zaraz tu Miszka wpadnie... on jest jak Oko tylko ten sie pojawia jak mowa o ziołach a ten o ....
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 moze dla odmiany popiszmy o motoryzacji??
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 moze dla odmiany popiszmy o motoryzacji?? :notworthy:
Miszka82 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 bez ankiet , po co ma Guru czy inn Mario głosować jakby sie dało ustawić , że tylko stali bywalcy głosują to tak , a tak to bez sensu niech Ci co byli dziś napiszą (jeżeli byli pod SCC )co o tym parkingu myślą i wtedy zmienie pierwszy post Dokładnie tak jak Kezor napisał... i tak na spotach sa średnio 3 auta to jeden ciul ... a silesia... :thumbdown: idź stąd Taaa... A tu znowu o jednym... Taaaa czekaj zaraz tu Miszka wpadnie... on jest jak Oko tylko ten sie pojawia jak mowa o ziołach a ten o .... ty mnie w twoje pedalstwo nie mieszaj
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC?
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? się chwalisz czy żalisz
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? się chwalisz czy żalisz Sie pytam.
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? bier wszystkie
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? bier wszystkie
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? bier wszystkie niemusisz dziekowac za rade
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? bier wszystkie niemusisz dziekowac za rade
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 którykolwiek - sprzedaj go, a kase przepij
Kędzior Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 którykolwiek - sprzedaj go, a kase przepij ja bym wzial galaxy albo arc ale sie na fonach nie znam
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? ten pierwszy ma Wolf na sprzedaż
Mario22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Bierz Galaxy S +[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 00:45_________________________________________________ Jaki mam telefon se wziąść Pany? Samsung Galaxy S PLUS, Sony Ericcson xperia ray, SE ARC? ten pierwszy ma Wolf na sprzedaż Za ile ??? Wymieni na Nokie 500 plus moja dopłata ???
Rekomendowane odpowiedzi