akjam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no ale Pany nie ma co się stresować w końcu to normalne o tej porze roku grunt by ubezpieczalnie nie musiały interweniować
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 a nawet jeśli to wypłacane kwoty niech będą w ojro
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 to taka szkoda całkowita mogła by być się opłacać
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no ale Pany nie ma co się stresować w końcu to normalne o tej porze roku grunt by ubezpieczalnie nie musiały interweniować dlaczego nie.... niech blacha się gnie... (byle by ludziom się nic nie stało) PS. w poniedziałek, w robocie moge mieć w chvj roboty.... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no ale Pany nie ma co się stresować w końcu to normalne o tej porze roku grunt by ubezpieczalnie nie musiały interweniować dlaczego nie.... niech blacha się gnie... (byle by ludziom się nic nie stało) PS. w poniedziałek, w robocie moge mieć w chvj roboty.... :gwizdanie: Jeszcze będziesz się wkkurwiał. :naughty:
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ee tam może i jemu przeleją eurasy zamiast pln'ów po 10'tym w nagrodę za ilość wykonanej pracy w poniedziałek 16'tego
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ee tam może i jemu przeleją eurasy zamiast pln'ów po 10'tym w nagrodę za ilość wykonanej pracy w poniedziałek 16'tego :gwizdanie:
addassko Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli Będziemy upalać!
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 to ja też się piszę na przejażdżkę tym bardziej ,że miron ostatnio jakoś wszystkie karnety na przejażdżki rozdał za szybko w Żorach i mnie minęło objeżdżanie B8 w 3.0 w Q
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli nie mamy na składzie fajnej B8
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli nie mamy na składzie fajnej B8 Na Jabłoniowej jest fajna w olrołdzie :kox:
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli nie mamy na składzie fajnej B8 Na Jabłoniowej jest fajna w olrołdzie :kox: jest codziennie u nas, ale jest z SO więc ją nie zaliczam :thumbdown:b bb
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 jak stan wpadnie na scc we wtorek B8 to bedziemy wiedzieli nie mamy na składzie fajnej B8 Na Jabłoniowej jest fajna w olrołdzie :kox: jest codziennie u nas, ale jest z SO więc ją nie zaliczam :thumbdown:b bb :naughty:
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 No właśnie w robocie... :gwizdanie: ALe zaraz stąd spiżdżam.
A4 Mario Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 koło 17 na A4 między katowicami ,a gliwicami nie dało się jechać 3 pasy 70 km/h max szły ,potem na A1 takie lodowisko ,że żałowałem ,ze łańcuchów nie miałem z sobą Ja wczoraj wracałem z Lotniska w Pyrzowicach do Knurowa ok 3h gdzie normalnie jade ok 45 min. Najwieksza masakra była między lotniskiem a Ikeą ... Beemki nie potrafiły ruszyc bo droga nachylona i jechały powoli bokami masakra...
addassko Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 zima jak co roku zaskakuje drogowcow :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi