OKO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :kox: tez musimy cos takiego nagrac jak przyjedziesz kiedyś w końcu na spota to nagramy
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ze stoi 5dni w tygodniu pod blokiem to juz malo wazne :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję inni przeliczaja na piwa ja na litry Pb hehe
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ze stoi 5dni w tygodniu pod blokiem to juz malo wazne :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję inni przeliczaja na piwa ja na litry Pb hehe Widze chociaż raz zrozumiałeś moje przesłanie...
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ze stoi 5dni w tygodniu pod blokiem to juz malo wazne :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję inni przeliczaja na piwa ja na litry Pb hehe Ja przeliczam na gorzołe ...... :gwizdanie: Piwo
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ze stoi 5dni w tygodniu pod blokiem to juz malo wazne :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję inni przeliczaja na piwa ja na litry Pb hehe Ja przeliczam na gorzołe ...... :gwizdanie: Piwo tez wole wyzszy procent, chociaz od 31grudnia nie pilem alko
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję Jaaaa noooooooo ale jak sie kto pytooooo toooo on mooooo 2 koma 8 litraaaa .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a to ze stoi 5dni w tygodniu pod blokiem to juz malo wazne :decayed: z powodu filmiku pewnie wpadnie grunt to motywacja ja mhm Kędzior ma całe życie ustawione pod spalanie auta, cokolwiek chce zrobić najpierw myśli ile mu Audi spali i dopiero później podejmuje decyzję inni przeliczaja na piwa ja na litry Pb hehe Ja przeliczam na gorzołe ...... :gwizdanie: Piwo tez wole wyzszy procent, chociaz od 31grudnia nie pilem alko a ja się dziś wyłamałem, zakupiłem łyszkę i się delektuję [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 20:37_________________________________________________łogień http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-piekny-jak-nowy-z-abs-M2757635.html
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 a ja się dziś wyłamałem, zakupiłem łyszkę i się delektuję szczesciarz Łączymy się z Tobą w bólu... :kox: jeszcze sobie to odbije [br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 20:41_________________________________________________ łogień http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-piekny-jak-nowy-z-abs-M2757635.html no ladny, kolor mi sie nie podoba ale motor ale cena tez niezla
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo.... Motorek za***isty..... Cena do przyjęcia
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo.... Motorek za***isty..... Cena do przyjęcia do przyjęcia jest to, że zapijam kolejnego drina - w sumie to piję "zdrowie" mojego dziadka - dziś byłem na pogrzebie, dziadzia 88lat przeżył II Wojna Światowa itp...my tego nie dożyjemy....gorzała nas wykończy
Grisza79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo.... Motorek za***isty..... Cena do przyjęcia do przyjęcia jest to, że zapijam kolejnego drina - w sumie to piję "zdrowie" mojego dziadka - dziś byłem na pogrzebie, dziadzia 88lat przeżył II Wojna Światowa itp...my tego nie dożyjemy....gorzała nas wykończy Z miła chęcią też bym się napił..... ale robie detox do 10 lutego później znowu detox i dopiero w BT znowu się napije. No ale niestety smutna prawda jest taka, że tylu lat napewno nie dożyje przy mojim trybie życia
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo.... Motorek za***isty..... Cena do przyjęcia do przyjęcia jest to, że zapijam kolejnego drina - w sumie to piję "zdrowie" mojego dziadka - dziś byłem na pogrzebie, dziadzia 88lat przeżył II Wojna Światowa itp...my tego nie dożyjemy....gorzała nas wykończy Z miła chęcią też bym się napił..... ale robie detox do 10 lutego później znowu detox i dopiero w BT znowu się napije. No ale niestety smutna prawda jest taka, że tylu lat napewno nie dożyje przy mojim trybie życia ja też dlatego szukam moto
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nooo.... Motorek za***isty..... Cena do przyjęcia do przyjęcia jest to, że zapijam kolejnego drina - w sumie to piję "zdrowie" mojego dziadka - dziś byłem na pogrzebie, dziadzia 88lat przeżył II Wojna Światowa itp...my tego nie dożyjemy....gorzała nas wykończy Z miła chęcią też bym się napił..... ale robie detox do 10 lutego później znowu detox i dopiero w BT znowu się napije. No ale niestety smutna prawda jest taka, że tylu lat napewno nie dożyje przy mojim trybie życia ja też dlatego szukam moto :polew:
stanley Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 z wieczora ja właśnie byłem w żabce o zakupiłem 3 piwka - wyłamałem się, ale o 22 mecz Real vs. Barca
Rekomendowane odpowiedzi