kalik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Koledzy kto z Tych mógłby zrobić dla mnie małe rozpoznanie?
hubtychy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Koledzy kto z Tych mógłby zrobić dla mnie małe rozpoznanie? A w czym rzecz ?
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 sorki, ale pewna osoba pokrzyzowala mi bardzo plany i niedalo rady dojechac nie bądź taki tajemniczy koniec pracy :decayed: nuta na powrót do domu Wzgórze Ya-Pa 3 ft. Kaliber 44 - Język polski btw ostatnio wrzuciłem sobie do auta wszystkie albumy WYP3 i K44 Wzgórze Ya-Pa-3 - Zalegalizować Koledzy kto z Tych mógłby zrobić dla mnie małe rozpoznanie? co jest ?
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie jak ja sluchalem rapu to ty jeszcze lales w pieluchy
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie jak ja sluchalem rapu to ty jeszcze lales w pieluchy Toście pogadaly!
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie jak ja sluchalem rapu to ty jeszcze lales w pieluchy takiś kozak to czemu nie napiszesz prawdy dlaczego nie jeździsz na spoty - ja się tylko domyślam :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie jak ja sluchalem rapu to ty jeszcze lales w pieluchy takiś kozak to czemu nie napiszesz prawdy dlaczego nie jeździsz na spoty - ja się tylko domyślam :gwizdanie: bo niemam ochoty patrzec na twoj pychol i moge ci powiedziec ze sie zle domyslasz
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 mam jeszcze gdzies kasety z k44 i wyp3 taaa w dvpie jak ja sluchalem rapu to ty jeszcze lales w pieluchy takiś kozak to czemu nie napiszesz prawdy dlaczego nie jeździsz na spoty - ja się tylko domyślam :gwizdanie: bo niemam ochoty patrzec na twoj pychol i moge ci powiedziec ze sie zle domyslasz zapewne
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior! Leszczu miałeś być kolejny raz i dałeś ciała! BTW Wqrrwia mnie ta nowa szata tego forum!
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior! Leszczu miałeś być kolejny raz i dałeś ciała! BTW Wqrrwia mnie ta nowa szata tego forum! no taka typowo forumowa
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kaliber 44 - Masz albo myślisz o nich HQ wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior! Leszczu miałeś być kolejny raz i dałeś ciała! BTW Wqrrwia mnie ta nowa szata tego forum! no taka typowo forumowa Łona je tak ciulato choby była ze Sosnowca ... :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja :oklaski: i takie to było straszne żeby się przyznać btw czyli jednak to było to o czym myślałem, a nawet dwie rzeczy wóda i baba a ja myślałęm że to tylko baba Cię powstrzymała
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kędzior! Leszczu miałeś być kolejny raz i dałeś ciała! BTW Wqrrwia mnie ta nowa szata tego forum! no taka typowo forumowa :thumbdown: wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja :oklaski: i takie to było straszne żeby się przyznać btw czyli jednak to było to o czym myślałem, a nawet dwie rzeczy wóda i baba a ja myślałęm że to tylko baba Cię powstrzymała :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja :oklaski: i takie to było straszne żeby się przyznać btw czyli jednak to było to o czym myślałem, a nawet dwie rzeczy wóda i baba a ja myślałęm że to tylko baba Cię powstrzymała napisalem wczesniej przeciez wiec myslalem ze to bedzie jasne
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed:
Bulik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie: Chciał sie zamienic za B5 2.8 i obiecał robienie loda do końca roku...
Rekomendowane odpowiedzi