Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem
Bulik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie: Chciał sie zamienic za B5 2.8 i obiecał robienie loda do końca roku... On taki nie jest :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem mi się wydaje, że w Bierdrze widziałem po 7,99
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem A można go pić? :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem mi się wydaje, że w Bierdrze widziałem po 7,99 a i byl jeszcze jakis za 6.99 i tez nie smierdzial denatem ale wzialem te drozsze bo fajne baniaki z lejkami sa wiec wzialem :decayed:kuzwa taniej niz letni hehe [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 21:03_________________________________________________ Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem A można go pić? :polew: niewiem... powiem ci po weekendzie :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem mi się wydaje, że w Bierdrze widziałem po 7,99 a i byl jeszcze jakis za 6.99 i tez nie smierdzial denatem ale wzialem te drozsze bo fajne baniaki z lejkami sa wiec wzialem :decayed:kuzwa taniej niz letni hehe no nie wiem ja leje wodę z kranu
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: Mario doplacasz mi 25tys i wtedy mozemy sie zamienic w realu jest jakas akcja i plyn zimowy jest po 9,99 za 5litrow i niesmierdzi denaturatem A można go pić? :polew: niewiem... powiem ci po weekendzie :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie: Chciał sie zamienic za B5 2.8 i obiecał robienie loda do końca roku... ja bym teraz furki z założenia prze rok nie sprzedał na Twoim miejscu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie: To już wogóle go nie zobaczymy.... nawet na fejsboku.... a co dopiero na spocie ...
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie: nom dlatego nie bedzie slubu wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: dobrze ze mam w pracy stopery do uszu za darmo
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie: To już wogóle go nie zobaczymy.... nawet na fejsboku.... a co dopiero na spocie ... :naughty:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie: Chciał sie zamienic za B5 2.8 i obiecał robienie loda do końca roku... ja bym teraz furki z założenia prze rok nie sprzedał na Twoim miejscu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego sie jeszcze nad tym wacham :polew: wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie: To już wogóle go nie zobaczymy.... nawet na fejsboku.... a co dopiero na spocie ... nom ja niemam fejsbuka sciulu
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Właśnie dzwonił domnie jakiś zj** o kupno Leona i płakał mi do słuchawki że fura mega koks że w sosnowcu takich nie ma ale go nie stac i czy bym nie sprzedał jakoś taniej albo w naturze by troche odrobił... szkoda mi troche chłopa ale życie... :decayed: to oddaj mu Leo i dopłać 5tysi :gwizdanie: Chciał sie zamienic za B5 2.8 i obiecał robienie loda do końca roku... ja bym teraz furki z założenia prze rok nie sprzedał na Twoim miejscu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dlatego sie jeszcze nad tym wacham :polew: wczoraj sie lajtowo wstawilem po pracy ale mimo to planowalem przyjechac bo chcialem zeby moja prowadzila, nom ale ze paniusia sie obrazila i jebla fochem to niedotarlem i od to cala akcja po ślubie może być tylko głośniej :polew: :polew: :polew: Jak Kędzior już teraz reaguje na fochy to co to będzie po ślubie? :gwizdanie: To już wogóle go nie zobaczymy.... nawet na fejsboku.... a co dopiero na spocie ... nom ja niemam fejsbuka sciulu Wiem wiem w sosnowcu już działają ACTA .... i tępią pedofili .... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wiem wiem w sosnowcu już działają ACTA .... i tępią pedofili .... :polew: :polew: przepytac cie z boksu? :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wiem wiem w sosnowcu już działają ACTA .... i tępią pedofili .... :polew: :polew: przepytac cie z boksu? :gwizdanie: Dawaj..... jestem wytrenowany wczoraj oglądałem Ong-Bak ... :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wiem wiem w sosnowcu już działają ACTA .... i tępią pedofili .... :polew: :polew: przepytac cie z boksu? :gwizdanie: Dawaj..... jestem wytrenowany wczoraj oglądałem Ong-Bak ... :polew: :decayed:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc
Rekomendowane odpowiedzi