akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc Jak nic się nie zmieni to tak.
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc Jak nic się nie zmieni to tak. zycie pokaze :naughty:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:06_________________________________________________a Ty akjam wogole tam sie masz zamiar uczyc czy bedziesz nam aut pilnowac ?? ;(
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki :decayed:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 jakoś ich nie lubię ten kawalek jest kox mega biciormaja kilka fajnych kawalkow
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 jakoś ich nie lubię ten kawalek jest kox mega biciormaja kilka fajnych kawalkow Jak posłucham to powiem.
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a no tak wiadomo
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a no tak wiadomo a tak powaznie to interesy
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4:
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: a takie tam [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:25_________________________________________________ ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO ? a nie mieszkanie w SI ?
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [...] oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO I co jeszcze poza tą chatą?
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: a takie tam [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:25_________________________________________________ ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO ? a nie mieszkanie w SI ? to juz wiemy [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:27_________________________________________________ [...] oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO I co jeszcze poza tą chatą? pogadamy... za duzo by pisac
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:28_________________________________________________ dobra pitam naRta
Rekomendowane odpowiedzi