hubtychy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ma pare innych [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:09_________________________________________________ siemanooo teee to co w poniedzialek soszow :gwizdanie: Miszka i jak K. moze byc miła sympatyczna ale nie mój typ...no i ze Sosnowca ps Dzięki o co kaman :gwizdanie: nie ta liga :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale kwadrat ma kozacki ma jeszcze pare innych atutow :gwizdanie: no ale z sosnowca to fakt niezaprzeczalny :tongue4: :?: :gwizdanie: oj akjam, akjam :kox: ma dom na sprzedaz w SO A kto by chciał mieszkać w SO :polew: :polew: Miszka wysoko sobie stawiasz poprzeczkę
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:29_________________________________________________ a tak przy okazji bo zapomnialem we wtorek z wami pogadac o sprawie ponizej : jedziemy wieksza ekipa?? :)
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 na polsacie moze byc fajny film :decayed:
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:29_________________________________________________ a tak przy okazji bo zapomnialem we wtorek z wami pogadac o sprawie ponizej : jedziemy wieksza ekipa?? :) Ja bym pojechał... a bilety jak widac w mega cenie .... [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 22:48_________________________________________________ na polsacie moze byc fajny film A od kiedy polsat jest online na zbiorniku ???
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 z wieczora pierrdolicie trzy po trzy :gwizdanie: Kędzior, jakbym był adminem to byś dostał kropka za wczoraj
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 z wieczora pierrdolicie trzy po trzy :gwizdanie: Kędzior, jakbym był adminem to byś dostał kropka za wczoraj
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 A od kiedy polsat jest online na zbiorniku ??? gdybys byl tam adminem mialbys wieksze mozliwosci z wieczora pierrdolicie trzy po trzy :gwizdanie: Kędzior, jakbym był adminem to byś dostał kropka za wczoraj bym ci cos powiedzial ale niechce cie obrazac
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dawac foty tej Pani K. o której tyle sie pisze ...
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dawac foty tej Pani K. o której tyle sie pisze ...
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dawac foty tej Pani K. o której tyle sie pisze ... No co nie wierze że fejsa nie ma ... :polew:
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: lepiej nie bo mi jeszcze cos z kalendarzem zrobi
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: lepiej nie bo mi jeszcze cos z kalendarzem zrobi Już za późno... Wczoraj miałeś go odebrać a że Cie nie było... :gwizdanie: :gwizdanie:
addassko Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obraź go, obraź. :decayed: :polew: lepiej nie bo mi jeszcze cos z kalendarzem zrobi Już za późno... Wczoraj miałeś go odebrać a że Cie nie było... :gwizdanie: :gwizdanie: wisi juz u mnie w biurze
Rekomendowane odpowiedzi