keżor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 siema z wieczora czajcie kawał : Gdzieś Południowej Karolinie, w miasteczku, na ulicy znaleziono zwłoki murzyna. Szeryf je ogląda: osiemnaście dziur po kulach w klatce, jedenaście w głowie. Patrzy i zaraz mówi: -Dwadzieścia trzy lata pracuję jako szeryf, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem. :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rafał jak Pucek dobrze zapłaci to i go przewieźć i podszkolić w drifcie możesz hehe[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:58_________________________________________________ siema z wieczora czajcie kawał : Gdzieś Południowej Karolinie, w miasteczku, na ulicy znaleziono zwłoki murzyna. Szeryf je ogląda: osiemnaście dziur po kulach w klatce, jedenaście w głowie. Patrzy i zaraz mówi: -Dwadzieścia trzy lata pracuję jako szeryf, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem. :polew: buehehehehe nieżebym był rasistą ale bardzo mi się podobaaa hehehehehehe :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Myślę że Pucek pojęcie ma o drifcie
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Keżor Rafał [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 22:59_________________________________________________ Myślę że Pucek pojęcie ma o drifcie kosiarką po trawię :polew: żartuję Pucuś hehe zobaczymy co nam jutro zaprezentujesz
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kędzior, a wiesz po co jadę na spota??? zakosić Ci gwinta :> mnie tam nikt uczyć niczego nie musi nie ma prezentacji, dyfer mi się rozleci i jak będę ośką jeździł przecież tym jechać nie idzie
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Kędzior, a wiesz po co jadę na spota??? zakosić Ci gwinta :> mnie tam nikt uczyć niczego nie musi nie ma prezentacji, dyfer mi się rozleci i jak będę ośką jeździł przecież tym jechać nie idzie wiem dlatego jutro przyjeżdzam na sankach hehehe nienerwuj tylko żartujemy
Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 no nic trza się zawijać spać bo jutro jak zwykle trzeba dać z siebie wszystko w pracy aby wspomóc państwo baju panowie
keżor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 ja też spadam , 3m Cie sie , do spota
SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 z wieczora Krolu ok w takim razie będę jak zappraszasz
Maxito Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 sanley ON pierwsza klasa można brać na wynos ja bym nawet i 200 l mógł zatankować jakby źródełko wyschło jak jutro chłopaki z gliwic wpadna zabierzemy ich na ślizgawkę możemy obgadać jutro temet ewentualnych odwiedzin gliwic w piątek ja jade myśle że ktoś sie jeszcze ze mna wybierze
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wstawać nieroby jedne hehehe ja poszedłem do pracy ale podczas podróży zdecydowałem że sobie wezmę wolne i tak też zrobiłem hehehe więc do końca tyg WOLNEE :kox: a pozatym to dobry z rana i tak wogóle to pierwszy
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wstawać nieroby jedne hehehe ja poszedłem do pracy ale podczas podróży zdecydowałem że sobie wezmę wolne i tak też zrobiłem hehehe więc do końca tyg WOLNEE :kox: a pozatym to dobry z rana i tak wogóle to pierwszy dobry Kędzior ja zabieram się do pracy musze zrobić kalkulację powypadkową, a na aucie ledwo kabinę kierowcy widać
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wstawać nieroby jedne hehehe ja poszedłem do pracy ale podczas podróży zdecydowałem że sobie wezmę wolne i tak też zrobiłem hehehe więc do końca tyg WOLNEE :kox: a pozatym to dobry z rana i tak wogóle to pierwszy dobry Kędzior ja zabieram się do pracy musze zrobić kalkulację powypadkową, a na aucie ledwo kabinę kierowcy widać postaw kolesiowi browara i powiedz że mu styknie hehehe
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Dobry dzień Halo!?!?! Ma ktos jakieś fajne gierki na PS3 albo jakieś filmiki na blue-raya? piraty czy ori >> ?? :gwizdanie: Ropie mowie tak Obojętnie...
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 witam katowice Wpadniecie dziś na spota? Ja znowu siedzę w pracy i nie wiem czy wcześniej uda mi się wyjść!?
diman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 witam katowice Wpadniecie dziś na spota? Ja znowu siedzę w pracy i nie wiem czy wcześniej uda mi się wyjść!? jasne ze wpadniemy somes pucek i ja na pewno moze sie jescze ktos od nas dolaczy tego nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi