Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ?
Bulik Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ? nie broń się tak
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ? u mnie masz za flaszkę
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ?
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ? Ja tak ale Ty widzę, że chyba nie. Albo miałeś ciężki dzień w robocie... :decayed: :decayed: to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? Przyjedź z flaszką to sprawdzimy. :naughty: :naughty:
Bulik Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? letko ze nie
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 jakieś giej forum :> kiedy odbierasz rysunek bo go wypierdalam do kosza [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________ We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ? Ja tak ale Ty widzę, że chyba nie. Albo miałeś ciężki dzień w robocie... :decayed: :decayed: to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? Przyjedź z flaszką to sprawdzimy. :naughty: :naughty: chyba dawno w ryja nie dostałeś od nikogo
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 jakieś giej forum :> kiedy odbierasz rysunek bo go wypierdalam do kosza [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________ We wtorek Miszka możesz podjechać na posta to Ci podepnę za 50 dyszek albo flaszkę. :decayed: czy Ty jesteś normalny aby ? Ja tak ale Ty widzę, że chyba nie. Albo miałeś ciężki dzień w robocie... :decayed: :decayed: to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? Przyjedź z flaszką to sprawdzimy. :naughty: :naughty: chyba dawno w ryja nie dostałeś od nikogo Nie lubie w ryja ale zależy co kto woli. :decayed: P.S. Ogarnij się bo nerwowy jesteś.
Bulik Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 jakieś giej forum :> kiedy odbierasz rysunek bo go wypierdalam do kosza [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________ bedziesz we wtorek na zlocie ?
diman Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? wyjdą na 100%
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Miszka wymień świece [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:59_________________________________________________ to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? wyjdą na 100% w Golfie nie wyjdą
mech15 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 w Golfie nie wyjdą akjam już prawie miał flaszkę
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? wyjdą na 100% w Golfie nie wyjdą Uważaj Stan z tymi żartami bo widzisz, że Miszka dziś nerwowy i go ponosi. Brak alko jednak daje znać o sobie... :naughty:
Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 swiece nie wyjda na vagu bo zobaczycie ze wyjdzie padniety czujnik o ktorym pisalem
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 mech Ty też nie żartuj bo Ci się dostanie. Widzisz jak Miszka reaguje... BTW Ja pierrdole jego flaszkę bo wiadomo, że się na spociszonie vagujemy ale chyba nie zakumał...
Miszka82 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 to jak z tymi świecami wyjdą na Vagu czy nie ? wyjdą na 100% w Golfie nie wyjdą Uważaj Stan z tymi żartami bo widzisz, że Miszka dziś nerwowy i go ponosi. Brak alko jednak daje znać o sobie... :naughty: nie kumam o co Ci kaman ? wcale się nie denewuję [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 22:13_________________________________________________ mech Ty też nie żartuj bo Ci się dostanie. Widzisz jak Miszka reaguje... BTW Ja pierrdole jego flaszkę bo wiadomo, że się na spociszonie vagujemy ale chyba nie zakumał... przecież kumam człowieku coś chyba ty słabo dziś trybisz [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 22:14_________________________________________________ jakieś giej forum :> kiedy odbierasz rysunek bo go wypierdalam do kosza [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:51_________________________________________________ bedziesz we wtorek na zlocie ? zawszem jest jak mogie
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 U mnie spoko z kumaniem, trybieniem, itp. Jutro coś w końcu robimy czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi