czester Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Siema panowie slyszalem, ze dzisiaj znowu rozbijacie auta ? :gwizdanie:
Cordii Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jedzie ktos z Zabrza albo okolic do Kato dzis ?
keżor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jedzie ktos z Zabrza albo okolic do Kato dzis ? z zabrza chyba nikt nie jedzie , ale z Gliwic chyba ktoś pociska, a czemu pytasz? miejscówka jest przy samej autostradzie , także trafisz na pewno [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:03_________________________________________________co chiałeś Somesie wczoraj ?
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 siema Keżor nie pamiętam już właśnie
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ello ziomki pada śnieg jak miło keżor weź dzis aparat to może jakąś fajną fotke pstyrykniesz na dolinie coś byśmy zmienili w tym naszym opisie gliwice ładne zdjęcie mają bie bądzmy gorsi... co ty na to a tak w ogóle kto dziś się melduje ????
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie pal tyle :polew:Max będzie delegacja z gliwickich
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie pal tyle :polew:Max będzie delegacja z gliwickich a jakieś szczegóły bo jak mirom przyjedzie to może gangol założe jak tylko pucek to dres
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a jakieś szczegóły bo jak mirom przyjedzie to może gangol założe jak tylko pucek to dres :polew: to w dresach jedziemy
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 no coż generalnie lubie dres stego co widziałem to kędziorowi sie dupić na grubie nie chce ciekawe gdzie ta menda jest :kox: :polew: a właśnie co ze stanlejem on będzie czy mu juz rozebrali furacza
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe dobra Maxiu ja spadam... dzisiaj choć jedna felga musi wyjechać mi z lokalu
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Siema panowie slyszalem, ze dzisiaj znowu rozbijacie auta ? :gwizdanie: zapraszamy na dzisiejsze destruction derby "Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? "
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe dobra Maxiu ja spadam... dzisiaj choć jedna felga musi wyjechać mi z lokalu i good luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk i do zoba...[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:54_________________________________________________ Siema panowie slyszalem, ze dzisiaj znowu rozbijacie auta ? :gwizdanie: zapraszamy na dzisiejsze destruction derby "Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? " :hi: stanley co tam będziesz rozumiem[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:54_________________________________________________coś w temacie wiadomo rokminiłeś temat z szefem[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 12:55_________________________________________________ello rafał fukc byście jakoś wszyscy razem na to forum wchodzili bo nie już ręka boli od podnoszenia kapulusz :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: już nikogo nie witam :polew: :polew:
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 jeszcze auta nie oddałem czekam jak do mnie pedał rzeczoznawca zadzwoni a dzisiaj oczywiście będę (mogę się ciut spóźnić) trzeba troche gliwickich fur porozwalać
OKO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Kolce w opony wkręcone i naostrzone, Orurowanie ala Lord Waider założone Czuje się już bezpiecznie Mogę się dziś ślizgać :>
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a wy psy spodobało wam się musimy jakiś większy plac znaleść a za oknem pada i pada i pada i dobrze niech ten śnieg napierdala :kox: :kox: :evil: :evil:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 13:25_________________________________________________dobra ziomale spadam na basen wiloryb musi popływać :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a wy psy spodobało wam się musimy jakiś większy plac znaleść a za oknem pada i pada i pada i dobrze niech ten śnieg nap***a :kox: :kox: :evil: :evil: Spodobało się bo można się trochę ogrzać w i trochę piruetów pokręcić
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 No widzę, że plany srogie... :kox: Jak mi się uda to wpadnę!
keżor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 najlepszy plac to jest "patelnia" , ale przy takim zmrożonym śniegu nie da sie już tam jeździć , ale w pierwszy śnieg jest wypasik , a tak to ja i tak wole po mieście polatać bokami jak popada
Rekomendowane odpowiedzi