Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no odpoczywam na wyrku i czasami tu zaglądam. Za wczesna pora na spamowanie :tongue4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wczoraj miał hehe ale dzisiaj oblewanie więc postaraj się przyjechać na spota :wink4: ludzie mówią że Krolu funduje maka i pare innych atrakcji podobno mają być niezłe lolitki :boobs: :boobs:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:06_________________________________________________ja zamówiłem części do mojej wkońcu :naughty: (rozrząd)

panowię gdzię w naszej okolicy jest jakiś zakład który by mi mógł zrobić układ wydechowy i dolotowy przy okazji?

Opublikowano

panowie ale o 19 leci dobranocka ;/ nie wiem czy sie wyrobie ;p

Opublikowano

mi siostra nagrywa jak coś to ci prześlę

Opublikowano

dziś muminki mam wszystkie odcinki

jak chcesz to ci porzycze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tylko na spota wpadnij

Opublikowano

wczoraj miał hehe ale dzisiaj oblewanie więc postaraj się przyjechać na spota :wink4: ludzie mówią że Krolu funduje maka i pare innych atrakcji podobno mają być niezłe lolitki :boobs: :boobs:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:06_________________________________________________ja zamówiłem części do mojej wkońcu :naughty: (rozrząd)

panowię gdzię w naszej okolicy jest jakiś zakład który by mi mógł zrobić układ wydechowy i dolotowy przy okazji?

No to może uda mi się wyjść trochę wcześniej... :kox:

Ja też zamówiłem rozrząd i jutro będę działał z wymianą rozrządu i świec żarowych, które już leżą ponad 2 tygodnie. :gwizdanie:

P.S. KROLU NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Opublikowano

No to może uda mi się wyjść trochę wcześniej... :kox:

Ja też zamówiłem rozrząd i jutro będę działał z wymianą rozrządu i świec żarowych, które już leżą ponad 2 tygodnie. :gwizdanie:

P.S. KROLU NAJLEPSZEGO!!!!!!!

akjm spóźnione ale szczer sie domyślam

:naughty: :naughty: :naughty:

jedziesz w piątek do gliwic

Opublikowano

mi siostra nagrywa jak coś to ci prześlę

ok ! :D

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ej jak leca muminki i mi je pozyczycie to jednak ebde :P to juz wiem czemu somes nie chce wpasc ! :D

Opublikowano

cii :gwizdanie: Somes niechciał żeby o tym głosno mówić hehe

Opublikowano

Wolfowię się dziś meldują ? :decayed::hi:

Opublikowano

lo to duzo ludu moze byc :) dzis

Opublikowano

lo to duzo ludu moze byc :) dzis

jak co tydzień :wink4:

Opublikowano

czyba widziałem krola ??? :mysli: :mysli: :mysli:

torta upiekłeś :tongue4:

Opublikowano

ta upiekł ale już pewnie zjadł hehe

Opublikowano

kędzior aty gdzie sie znowu włuczysz :angry:

nie wiesz gdzie twoje miejsce

ta upiekł ale już pewnie zjadł hehe

a tu jesteś nie szwędaj się [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:32_________________________________________________pucek

dzień dobry

i co wpadasz dziś

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:34_________________________________________________Dziś na spocie z atrakcji z okazji moich urodzin - to będzie tylko darmowe VAGowanie :decayed: :decayed:
Opublikowano

Witam :hi:

na 80% dziś jestem, ale zapomnijcie o upalaniu, szkoda mi tego auta, w końcu tylko te auto mi zostało :gwizdanie:

Królu, tak co jakąś ciemnoskórą kobietę załatwisz dla mnie :kox:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:34_________________________________________________Dziś na spocie z atrakcji z okazji moich urodzin - to będzie tylko darmowe VAGowanie :decayed: :decayed:

krolu to co spota masz urodziny :polew: :polew: :polew:

to ile ty masz lat[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:38_________________________________________________

Witam :hi:

na 80% dziś jestem, ale zapomnijcie o upalaniu, szkoda mi tego auta, w końcu tylko te auto mi zostało :gwizdanie:

Królu, tak co jakąś ciemnoskórą kobietę załatwisz dla mnie :kox:

nie bój się nikt ci nic nie bedzie upalał

zamkniesz fure kluczyki głeboko schowasz do kieszeni

i dędzie dobrze chłopie to śnieg co ty chcesz upalać ???

:tongue4: :tongue4: :tongue4: