Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie no odpoczywam na wyrku i czasami tu zaglądam. Za wczesna pora na spamowanie
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wczoraj miał hehe ale dzisiaj oblewanie więc postaraj się przyjechać na spota ludzie mówią że Krolu funduje maka i pare innych atrakcji podobno mają być niezłe lolitki :boobs:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:06_________________________________________________ja zamówiłem części do mojej wkońcu (rozrząd) panowię gdzię w naszej okolicy jest jakiś zakład który by mi mógł zrobić układ wydechowy i dolotowy przy okazji?
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 panowie ale o 19 leci dobranocka ;/ nie wiem czy sie wyrobie ;p
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 panowie ale o 19 leci dobranocka ;/ nie wiem czy sie wyrobie ;p mi siostra nagrywa jak coś to ci prześlę
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 panowie ale o 19 leci dobranocka ;/ nie wiem czy sie wyrobie ;p dziś muminki mam wszystkie odcinki jak chcesz to ci porzycze :polew: :polew: tylko na spota wpadnij
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wczoraj miał hehe ale dzisiaj oblewanie więc postaraj się przyjechać na spota ludzie mówią że Krolu funduje maka i pare innych atrakcji podobno mają być niezłe lolitki :boobs:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:06_________________________________________________ja zamówiłem części do mojej wkońcu (rozrząd) panowię gdzię w naszej okolicy jest jakiś zakład który by mi mógł zrobić układ wydechowy i dolotowy przy okazji? No to może uda mi się wyjść trochę wcześniej... Ja też zamówiłem rozrząd i jutro będę działał z wymianą rozrządu i świec żarowych, które już leżą ponad 2 tygodnie. :gwizdanie: P.S. KROLU NAJLEPSZEGO!!!!!!!
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 wczoraj miał hehe ale dzisiaj oblewanie więc postaraj się przyjechać na spota ludzie mówią że Krolu funduje maka i pare innych atrakcji podobno mają być niezłe lolitki :boobs:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:06_________________________________________________ja zamówiłem części do mojej wkońcu (rozrząd) panowię gdzię w naszej okolicy jest jakiś zakład który by mi mógł zrobić układ wydechowy i dolotowy przy okazji? No to może uda mi się wyjść trochę wcześniej... Ja też zamówiłem rozrząd i jutro będę działał z wymianą rozrządu i świec żarowych, które już leżą ponad 2 tygodnie. :gwizdanie: P.S. KROLU NAJLEPSZEGO!!!!!!! akjm spóźnione ale szczer sie domyślam :naughty: jedziesz w piątek do gliwic
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 panowie ale o 19 leci dobranocka ;/ nie wiem czy sie wyrobie ;p mi siostra nagrywa jak coś to ci prześlę ok ! :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ej jak leca muminki i mi je pozyczycie to jednak ebde to juz wiem czemu somes nie chce wpasc !
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 cii :gwizdanie: Somes niechciał żeby o tym głosno mówić hehe
WOLFowa Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 siema tu wolf Krolu wez vaga na spot
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 lo to duzo ludu moze byc dzis jak co tydzień
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 czyba widziałem krola ??? :mysli: torta upiekłeś
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ta upiekł ale już pewnie zjadł hehe
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 kędzior aty gdzie sie znowu włuczysz nie wiesz gdzie twoje miejsce ta upiekł ale już pewnie zjadł hehe a tu jesteś nie szwędaj się [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:32_________________________________________________pucek dzień dobry i co wpadasz dziś
krolu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:34_________________________________________________Dziś na spocie z atrakcji z okazji moich urodzin - to będzie tylko darmowe VAGowanie :decayed:
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam na 80% dziś jestem, ale zapomnijcie o upalaniu, szkoda mi tego auta, w końcu tylko te auto mi zostało :gwizdanie: Królu, tak co jakąś ciemnoskórą kobietę załatwisz dla mnie
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:34_________________________________________________Dziś na spocie z atrakcji z okazji moich urodzin - to będzie tylko darmowe VAGowanie :decayed: krolu to co spota masz urodziny :polew: to ile ty masz lat[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:38_________________________________________________ Witam na 80% dziś jestem, ale zapomnijcie o upalaniu, szkoda mi tego auta, w końcu tylko te auto mi zostało :gwizdanie: Królu, tak co jakąś ciemnoskórą kobietę załatwisz dla mnie nie bój się nikt ci nic nie bedzie upalał zamkniesz fure kluczyki głeboko schowasz do kieszeni i dędzie dobrze chłopie to śnieg co ty chcesz upalać ??? :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi