A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja nie jadę :tongue4: :tongue4: A tak poważnie to niestety będę w robocie ;( Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem SCC zielony parking z króliczkiem Playboya :polew: :polew: Keżor znowu się zagapił i nie zaktualizował pierwszego posta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a gdzie te napinające się mendy zwane moderatorami Zaś będą 4 auta i w tym 2 z Gliwickich ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja nie jadę :tongue4: :tongue4: A tak poważnie to niestety będę w robocie ;( Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem SCC zielony parking z króliczkiem Playboya :polew: :polew: Keżor znowu się zagapił i nie zaktualizował pierwszego posta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a gdzie te napinające się mendy zwane moderatorami Zaś będą 4 auta i w tym 2 z Gliwickich ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Leona nie licz jako auto
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 jak mnie ktoś zgarnie to też może zawitam :gwizdanie: zadzwonie jak będę jechał , nie wiem jeszcze czy na 100% pojade bo jestem przeziębiony No ja trochę też ale muszę jednej gnidzie coś przywieść Nooooo ja myśle... ba ja specjalnie przyjade :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja nie jadę :tongue4: :tongue4: A tak poważnie to niestety będę w robocie ;( Panowie a gdzie Wy się spotykacie? 3stawy, silesia gdzie dokładnie bo już zgłupiałem SCC zielony parking z króliczkiem Playboya :polew: :polew: Keżor znowu się zagapił i nie zaktualizował pierwszego posta :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a gdzie te napinające się mendy zwane moderatorami Zaś będą 4 auta i w tym 2 z Gliwickich ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Leona nie licz jako auto Nie licze ... i nie cfaniakuj tylko zwołuj swoich kolegów na spota ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja bede moge cie Bulczas zgarnac to od razu oddam ci prostownik
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja bede moge cie Bulczas zgarnac to od razu oddam ci prostownik To tak jak ostatnio daj znać jak będziesz jechał
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja bede moge cie Bulczas zgarnac to od razu oddam ci prostownik To tak jak ostatnio daj znać jak będziesz jechał ok
Adam.S Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam ja też przyjade bo już mnie dawno nie było
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja bede moge cie Bulczas zgarnac to od razu oddam ci prostownik :good:
OKO Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja bede moge cie Bulczas zgarnac to od razu oddam ci prostownik To tak jak ostatnio daj znać jak będziesz jechał ok oki, Bulczas jedziesz z Kędziorem Kędzior idę poszukać sztuki dla Ciebie :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a ja latalem za lekarzem bo prace pochytalem
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a ja latalem za lekarzem bo prace pochytalem nom to gratulacje ja juz ze spota :gwizdanie:
PiterA4 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a ja latalem za lekarzem bo prace pochytalem nom to gratulacje ja juz ze spota :gwizdanie: dzieki zas do roboty :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a ja latalem za lekarzem bo prace pochytalem nom to gratulacje ja juz ze spota :gwizdanie: dzieki zas do roboty :polew: takie zycie, dlatego ja mam plan ze trafie 6 w totka podczas duzej kumulacji i juz nie bede musial pracowac
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 po spocie. Oby na następnego już swoim autem
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 po spocie [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 22:19_________________________________________________ps .Kędzior coś Ty odjebał
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 po spocie [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 22:19_________________________________________________ps .Kędzior coś Ty odjebał tak wyszlo ciulam spac
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 a ja latalem za lekarzem bo prace pochytalem nom to gratulacje ja juz ze spota :gwizdanie: dzieki zas do roboty :polew: gratki witaj znowu w klubie tych co lubią wychodzić rano z domu by po 10-tym wpadł grosik na konto
Rekomendowane odpowiedzi