diman Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 I Gliwice są po spocie ... jakie Gliwice może ty ja do Knurowa nalezę :gwizdanie: dzięki za spota
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 I Gliwice są po spocie ... jakie Gliwice może ty ja do Knurowa nalezę :gwizdanie: dzięki za spota Właśnie ... Mirony dziękują za transport do Kato ... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 po spocie [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 22:19_________________________________________________ps .Kędzior coś Ty odjebał tak wyszlo ciulam spac wiem wiem.. .tak wyszło...siła wyższa...pewna osoba...jakiś taki dziwny dzień...zmęczony...chory...
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty: a tam jaki zboku :gwizdanie: po prostu instynkt się odezwał
OKO Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty: a tam jaki zboku :gwizdanie: po prostu instynkt się odezwał instynkt zboczeńca
stanley Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Po spociku, dzięki wielkie Emilia z KFC :polew: :polew: Też ja przycelowałem zboku jeden ... :naughty: :naughty: a tam jaki zboku :gwizdanie: po prostu instynkt się odezwał instynkt zboczeńca mocne słowa
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać On nie ma takich fajnych zebrań w pracy ... :naughty: [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 23:16_________________________________________________Ale Dominisia u Kuby ... :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać On nie ma takich fajnych zebrań w pracy ... :naughty: ale to nie było zebranie w pracy, nie mogę mieć ich 3 razu w tygodniu, tym razem byłem na zebraniu wspólnoty
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Dominikę miałem................. :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać bez auta jestem ,jakby nie to to bym Ci pokazał jak poboczem się lata
tomaszstn Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać bez auta jestem ,jakby nie to to bym Ci pokazał jak poboczem się lata :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dawno się tak nie uśmiałem :polew: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 aha :gwizdanie: Artur trzeba było przyjechać bez auta jestem ,jakby nie to to bym Ci pokazał jak poboczem się lata Co wy jecie z tych B5... czym Was karmią ... same piraty ... :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi