Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html wszystko fajnie ale ten żółty obrotościomierz nowy znak interpunkcyjny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały :polew: chyba wtedy nie podpisaliby się pod tym, reputacja za bardzo by ucierpiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kolejny dzień szakala PS. Diman - podaj ten nr katalogowy :gwizdanie: hmmm wczoraj wysłałem ale wysłałem jeszcze raz jak coś PW[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:59_________________________________________________ całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Tomek a do ciebie by pasowały idealnie do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kolejny dzień szakala PS. Diman - podaj ten nr katalogowy :gwizdanie: hmmm wczoraj wysłałem ale wysłałem jeszcze raz jak coś PW[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:59_________________________________________________ całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Tomek a do ciebie by pasowały idealnie do koloru skoro tak mówisz to może się skuszę :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kolejny dzień szakala PS. Diman - podaj ten nr katalogowy :gwizdanie: hmmm wczoraj wysłałem ale wysłałem jeszcze raz jak coś PW[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:59_________________________________________________ całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Tomek a do ciebie by pasowały idealnie do koloru skoro tak mówisz to może się skuszę :naughty: :naughty: bierz bo naprawdę ładne :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kolejny dzień szakala PS. Diman - podaj ten nr katalogowy :gwizdanie: hmmm wczoraj wysłałem ale wysłałem jeszcze raz jak coś PW[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:59_________________________________________________ całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Tomek a do ciebie by pasowały idealnie do koloru skoro tak mówisz to może się skuszę :naughty: :naughty: bierz bo naprawdę ładne :kox: wiem wiem, mogę polegać na Twoim guście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kolejny dzień szakala PS. Diman - podaj ten nr katalogowy :gwizdanie: hmmm wczoraj wysłałem ale wysłałem jeszcze raz jak coś PW[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 14:59_________________________________________________ całkiem niezłe te meganki - a fotele http://otomoto.pl/renault-megane-rs-cup-sport-milltek-recaro-C22722960.html Siemanko Dobrze że te fotele robi Recaro dla Renault. To będzie jedyna rzecz która będzie działać po kilku latach :polew: nie do końca - Renault składając zamówienie w Recaro zażyczyło sobie aby fotele były dopasowane jakością do reszty. Tak więc po 4 latach pewnie będą się przecierały ale zawsze można zainwestować w koraliki :decayed: za***iste, muszę sobie kupić, nie wiedziałem że istnieje taki tjuning :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Tomek a do ciebie by pasowały idealnie do koloru skoro tak mówisz to może się skuszę :naughty: :naughty: bierz bo naprawdę ładne :kox: wiem wiem, mogę polegać na Twoim guście I tak fajnie sie tyłeczek slizga po tych kuleczkach ... ojjjj Tomku na samą myśl mi gorąco .... :naughty: ą :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pozostawię to bez komentarza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pozostawię to bez komentarza :gwizdanie: Oj tam tak troszeczkę sie rozmarzyłem ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pozostawię to bez komentarza :gwizdanie: Oj tam tak troszeczkę sie rozmarzyłem ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Chciałem napisać do Mirka aby Ci przetrzepał tyłek za to co piszesz ale może sprawi Ci to przyjemność więc już sam nie wiem co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 pozostawię to bez komentarza :gwizdanie: Oj tam tak troszeczkę sie rozmarzyłem ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Chciałem napisać do Mirka aby Ci przetrzepał tyłek za to co piszesz ale może sprawi Ci to przyjemność więc już sam nie wiem co mam zrobić :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 witam po pracy tak dłużej być nie może...nie za te piniondze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 witam po pracy tak dłużej być nie może...nie za te piniondze szukaj innej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 witam po pracy tak dłużej być nie może...nie za te piniondze powiedz mi ile zarabiasz a powiem ci czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi