addassko Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ja będę, może nawet z familią daj mi znac najlepiej sms`a czy napewno :naughty: ---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ---------- Ja jeśli będę to dopiero około 20ej... ale tak co bedziesz :chytry: ---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 13:01 ---------- No właśnie addassko... Już emotki chodzą? no pewnie ze tak :thumbup1:
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 siemanko ---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:36 ---------- ja będę, może nawet z familią
OKO Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 No to czas powoli ewakuować się z pracy do pracy ---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:41 ---------- Dziś możecie przyjeżdżać z dziećmi nie będzie degenerata OKO
akjam Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Odwiedzę Was... Na nowej feldze? BTW A gdzieś Ty był jak Cię nie było?
Pucek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Odwiedzę Was... Na nowej feldze? BTW A gdzieś Ty był jak Cię nie było? Eee coś Ty, nie ma pogody na letnie kółka, a gdzie byłem? dziwne zmiany w pracy i parę innych spraw
akjam Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 siema. tez bedeNo nie wierze! Odwiedzę Was... Na nowej feldze? BTW A gdzieś Ty był jak Cię nie było? Eee coś Ty, nie ma pogody na letnie kółka, a gdzie byłem? dziwne zmiany w pracy i parę innych spraw czesc:) ja tez sie pojawie:)
diman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 a ja niestety nie dotarłem a miałem takowe plany ale jak po robocie obczaiłem rozwalone drzwi w wozidle to mi się curwa odechciało
diman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 co znaczy rozwalone? normalnie koleś nie zauważył mojego małego auta i zahaczył o niego zdziabkę się blacha poddała
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 dzięki za spota ps dimek siema stary pierniku
diman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 dzięki za spota ps dimek siema stary pierniku siemano chciałem was dzisiaj odwiedzić i curva koleś mi furę zahaczył na parkingu i mi się odechciało
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dimek ty masz dosc czesto takie przygody, chyba musisz zmienic na inny parking
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ?
diman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 lipa mocno pojechał czy da się zrobić bez malowania ? nie no bez malowania się nie obejdzie i blacha pogięta więc cza będzie pewnie szpachlować a tego nie chce wiec nowe drzwi się chyba szykują
Rekomendowane odpowiedzi