Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ale pier**licie już to widzę jak jedziecie po 30km w jedną mańkę żeby auto umyć
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Miszka nie tylko auto umyc i poodkurzac ;-) tylko poklachac i milo spedzic czas... jak narazie to zaden problem nie jest ;-) A mi tez sie czesto gesto nudzi, szczegolnie wieczorami w robocie...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Miszka nie tylko auto umyc i poodkurzac ;-) tylko poklachac i milo spedzic czas... jak narazie to zaden problem nie jest ;-) A mi tez sie czesto gesto nudzi, szczegolnie wieczorami w robocie... nie no spoko tylko uważaj na te tłumy które podjadą do Ciebie
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe zasmuce Cie hotdogow nie ma :-D Wiesz Miszka to jest taka naturalna kolej rzeczy jakos sie trzeba "przychlebic" nowym znajomym :-P hehe... jakos trzeba wejsc w to wszystko ;-) a we wtorek raczej mnie nie bedzie niestety :-(
diman Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe zasmuce Cie hotdogow nie ma :-D Wiesz Miszka to jest taka naturalna kolej rzeczy jakos sie trzeba "przychlebic" nowym znajomym :-P hehe... jakos trzeba wejsc w to wszystko ;-) a we wtorek raczej mnie nie bedzie niestety :-( lizus
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hehe zasmuce Cie hotdogow nie ma :-D Wiesz Miszka to jest taka naturalna kolej rzeczy jakos sie trzeba "przychlebic" nowym znajomym :-P hehe... jakos trzeba wejsc w to wszystko ;-) a we wtorek raczej mnie nie bedzie niestety :-( wbijaj na spota - tak najlepiej poznasz ludzi ale powiem Ci od razu zastanów się zanim przyjedziesz bo porycie jest srogie
akjam Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 P.S. Ja nie będę jechał specjalnie auto umyć kilkadziesiąt kilosów ale jak gdzieś przejazdem się będzie to czemu nie. Hehe zasmuce Cie hotdogow nie ma :-D Wiesz Miszka to jest taka naturalna kolej rzeczy jakos sie trzeba "przychlebic" nowym znajomym :-P hehe... jakos trzeba wejsc w to wszystko ;-) a we wtorek raczej mnie nie bedzie niestety :-( wbijaj na spota - tak najlepiej poznasz ludzi ale powiem Ci od razu zastanów się zanim przyjedziesz bo porycie jest srogie Oj tam, oj tam...
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Miszka poryty to jestes tylko ty reszta jest normalna
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Diman z tym podlizywaniem sie to tylko taki zart sceniczny bylA na spota predzej czy pozniej wpadne :-P to zobaczymy jak tutaj jest :-D
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Musze Wam powiedziec ze chuowo sie pisze z telefonu na forum oO
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 powiem ci ze po tych zmianach to i nawet na kompie sie h*jowo pisze
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Szczerze powiedziawszy to kiedys malo sie tutaj wypowiadalem ale mimo wszystko (uwaga bedzie zdziwko) aktualne forum jest bardziej przejrzyste i lepiej mi tu jakos :-P moze to dlatego ze Wy byliscie przyzwyczajeni a ja zagladalem jak mi siw przypomnialo :-P
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 nom pewnie to kwestia przyzwyczajenia ale jak dla mnie stare bylo lepsze, teraz jest tutaj zbyt fejsbuukowo hehe
Mativo Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Eee tam wszyscy sie przyzwyczaja i jak kiedys ktos znow bedzie chcial cos zmieniac to bedzie gadka ze tak jak jest jest dobrze :-) ---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:03 ---------- Podoba mi sie i auto i dobra nuta :-D u siebie widze podobna felge
Rekomendowane odpowiedzi