tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Może koledzy z Kato by wpadli do nas dzisiaj????????????? :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 siemacie Może koledzy z Kato by wpadli do nas dzisiaj?????????????:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: nie i h*j
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja ide na libacje przed świąteczną na 20:00 także, ten tego.... Ale w przyszłym tydniu napewno wybiore się do Żor na spocik..
A4 Mario Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja ide na libacje przed świąteczną na 20:00 także, ten tego.... Ale w przyszłym tydniu napewno wybiore się do Żor na spocik.. Odpuść sobie ... tam nie ma sensu jechać ...
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 siemacie Może koledzy z Kato by wpadli do nas dzisiaj?????????????:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: nie i h*j Czekajcie, będziecie chcieli aby do Was przyjechać :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja bym się może wybrał ale samemu mi się nie chce
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no bedziemy chcieli... jak zwykle pogoda na weekend musiala sie zj***c
lukaseq1 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos chetny na zrobienie logow ? okolice gliwice-katowice, oczywiscie zaplace. Pozdrawiam
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos chetny na zrobienie logow ? okolice gliwice-katowice, oczywiscie zaplace. PozdrawiamJaki silnik?
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos chetny na zrobienie logow ? okolice gliwice-katowice, oczywiscie zaplace. PozdrawiamJaki silnik? Rafał, będziesz zarabiał po świętach, teraz podjedź do nas aby się wyluzować
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ktos chetny na zrobienie logow ? okolice gliwice-katowice, oczywiscie zaplace. PozdrawiamJaki silnik? Rafał, będziesz zarabiał po świętach, teraz podjedź do nas aby się wyluzować Rozmyślam nad tym ale chyba browar wygra
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 To browarka możesz u nas machnąć a za 2 godzinki możesz wracać PS: Weź jednego dla mnie
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zbieram się szykować na melanż Diman
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 kurewa, co za dzień dopiero po robocie
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Stanley - Wypije dzisiaj za ciebie.... Może CI się humor poprawi
Rekomendowane odpowiedzi