Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drina goni drin.... i już tak trzeci dzień... :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gram i popijam browce bo co ... pogoda barowa ale do ba\ru nie pójde bo tam nie ma konsol ... najbliższy bar konsolowy w stolycy... :wink::decayed:

Opublikowano
drina goni drin.... i już tak trzeci dzień... :decayed:

:whistling: Sie nie dziw jak ktoś mówi chlorze do Ciebie... :naughty:

Gram i popijam browce bo co ... pogoda barowa ale do ba\ru nie pójde bo tam nie ma konsol ... najbliższy bar konsolowy w stolycy... :wink::decayed:

A ja siedzę w robo... Konsoli nie włączyłem już z tydzień! Nawet nie wrzuciłem tych płytek od CIebie aby zobaczyć czy coś mi spasuje! :disgust:

Opublikowano

jutro znowu do roboty :facepalm:

Opublikowano

Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

Opublikowano
Panowie miałbym prośbę do posiadaczy B5 żeby sprawdzili czy jak odkręcą korek od płynu chłodniczego to czy tam w korku im lata i czy mocno się odkręca czy lekko bo u mnie lata w środku i lekko się odkręca. I chyba mi sp***rza płyn tamtedy. :doh:

masz coś nie teges :whistling:

Opublikowano

masz coś nie teges :whistling:

Sprawdzisz mi ile nowy korek i ten płyn g12 jutro
Opublikowano

AKJAM ja upalam Motorstorm RC i ... jest mega ...porzucilem na bok NFS: The Run jak tylko tą odpaliłem ... gra przypomina czasy dzieciństwa gdy się upalalo na amidze micromachines albo na pierwszym piecu Re-Volta ...

Cena na PSN .. 22 zł Polecam :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

I mozna niexle rypać czasówki i porównywać w sieci ... :wink:

Opublikowano

jutro 22:30 na TVN może być fajny odcinek "Woli i Tysio" :polew:

Opublikowano

A teraz RED EYE na TVN ... :thumbup1:

Opublikowano

Właśnie oglądam :wink:

Opublikowano

Ja też ... fajna ta laska ... :wink:

Przypomina mi sie mój pierwszy lot samolotem ... do Brukseli ... też wtedy poznalem fajna laske ... :whistling: z Krakowa była ....:whistling:

Opublikowano

Ja też ... fajna ta laska ... :wink:

Przypomina mi sie mój pierwszy lot samolotem ... do Brukseli ... też wtedy poznalem fajna laske ... :whistling: z Krakowa była ....:whistling:

Fajna jest :decayed:

Opublikowano

Nooo ja ta wtedy wyrwałem na teskt " Przeżyje z Tobą swój pierwszy raz " laska sie zrobiła czerwona i jebła smiechem ...mi oczywiscioe chodziło o lot samolotem... i dalej gadka i już samo poszło ...:grin:

Opublikowano
Nooo ja ta wtedy wyrwałem na teskt " Przeżyje z Tobą swój pierwszy raz " laska sie zrobiła czerwona i jebła smiechem ...mi oczywiscioe chodziło o lot samolotem... i dalej gadka i już samo poszło ...:grin:

Dobra, dalej nie będę ciągnął tematu bo wiadomo, wszyscy tu mają wgląd :decayed:

Opublikowano

Dobra, dalej nie będę ciągnął tematu bo wiadomo, wszyscy tu mają wgląd :decayed:

A nooo ... true ... ale to było dawno ... :wink: 2 lata temu :wink: wtedy byłem ... singiel ... :wink:

Opublikowano

Dawaj gargamel! :sarcastic:

Opublikowano

:wink::wink::wink::wink::whistling::whistling::whistling::whistling:

Fajna laska... młoda... samotna... pracuje w miedzynarodowej firmie... coś ala moja firma i laska dużo lata ... ogólnie O.K. :wink::decayed:

Opublikowano

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Opublikowano

:grin:

Mario, czasem fajnie jest być singlem :naughty:

Dokladnie ... to była najlepsza delegacja... mało tego mielismy hotele blisko siebie ... centrum Brukseli ... :kox: to były fajne 2 tygodnie... tylko ja przyleciałem na weekend do PLi w poniedziałek znów leciałem a ona tam była całe 2 tygodnie ...:kox: bez [powrotu na weekend