tomaszstn Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Ja już też w domu :hi:dzięki za spocika, muszę przyznać że wymiana świec wyszła na dobre autko trochę odżyło
PiterA4 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 thx Miszka czekam na PW ladnie to tak po zebrze????
addassko Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 thx Miszka czekam na PW ladnie to tak po zebrze???? nieladnie
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 z wieczora, mój pierwszy opuszczony spot od chyba zeszłego roku.....
addassko Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 z wieczora, mój pierwszy opuszczony spot od chyba zeszłego roku..... zycie 2 opuszczony
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 a w robocie...... :facepalm::facepalm: do tego w czwartek jadę na szkolenie do wawy na 2 dni W przyszłym tyg, to będę chyba siedział w robo po 16h
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 a w robocie...... :facepalm::facepalm:do tego w czwartek jadę na szkolenie do wawy na 2 dni W przyszłym tyg, to będę chyba siedział w robo po 16h pamietaj ze jak sie zwolni jakies miejsce to jade z toba
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ale się ciąłem z ML na powrocie na Tychy - j**any wywierał na mnie presję siedząc mi na d*pie, a ja widząc taki czołg tylko przed nim spierdalałem muszę przyznać, że jeszcze długa praca przede mną na tych zakrętach
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 a w robocie...... :facepalm::facepalm:do tego w czwartek jadę na szkolenie do wawy na 2 dni W przyszłym tyg, to będę chyba siedział w robo po 16h pamietaj ze jak sie zwolni jakies miejsce to jade z toba już Was widzę :decayed:
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 a w robocie...... :facepalm::facepalm:do tego w czwartek jadę na szkolenie do wawy na 2 dni W przyszłym tyg, to będę chyba siedział w robo po 16h pamietaj ze jak sie zwolni jakies miejsce to jade z toba miały jechać z nami dwie laski - jedzie jedna, bo ta druga chora będzie gb
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni
PiterA4 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ale się ciąłem z ML na powrocie na Tychy - j**any wywierał na mnie presję siedząc mi na d*pie, a ja widząc taki czołg tylko przed nim spierdalałem muszę przyznać, że jeszcze długa praca przede mną na tych zakrętach Jestesmy z toba:decayed:
addassko Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 ale się ciąłem z ML na powrocie na Tychy - j**any wywierał na mnie presję siedząc mi na d*pie, a ja widząc taki czołg tylko przed nim spierdalałem muszę przyznać, że jeszcze długa praca przede mną na tych zakrętach :naughty:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała
stanley Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? Bo jak byłem u twojej w sobote to nie chciała powiedzieć
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? i na miejsce pod stół ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Stasiu w Turcji ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- Stasiu w Turcji
Kędzior Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 mam swoje zdanie i nie wyjde spod stolu :grin:
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 niejest chora tylko zamiast do wawy to ma przyjechac do mnie na pare dni cienko byś piszczał gdyby Twoja to przeczytała kręcenie wora jak nic ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Miszka, gdzie to byłeś ?? Bo jak byłem u twojej w sobote to nie chciała powiedzieć możliwe mam jej dosyć więc pojechałem z kochanką
Rekomendowane odpowiedzi