Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ale ciulata pogoda! w sam raz na grylla
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pogoda barowaaaa..... Kto dziś będzie? Ja postaram się przyjechać.
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 siema Pany, kto mi pomoże ogarnąć lusterko fotochrom ? :embarrassed: wez dwie rolki tasmy izolacyjnej srubokret noz i tubke kleju i ci to zrobie aaaa i najwazniejsze wez jaka flaszke Akjam tak za oddanie krwi mam wolny dzien:wink:
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 No to oddaj nie wiem nad czym się zastanawiasz.
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ta i wypije w piatek 2 piwa i mnie zlozy
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 A tak to wypijesz trzy... niemierz wszystkich swoja miara
akjam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 A tak to wypijesz trzy... niemierz wszystkich swoja miara Chyba nie muszę przypominać Ci BT rok temu jak to zgrabnie sobie popijaliśmy...
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 A tak to wypijesz trzy... niemierz wszystkich swoja miara Chyba nie muszę przypominać Ci BT rok temu jak to zgrabnie sobie popijaliśmy... dlatego mnei dziwi twoje stwierdzenie ze tylko 3
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ja bym może wpadła bo mam urlop, ale sama jak już no i nie wiem czy sie Soprano ze mną na autka zamieni z tego względu ktoś musi robić, żeby ktoś inny miał wolne
Kędzior Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 niemusisz przjechac a4 zeby byc na spocie zobacz na Miszke czy Maria...
silje Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 może i nie musi być A4 ale z mojego będziecie sie nabijać na pewno, choć też należy do klubu w swojej marce
Miszka82 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 niemusisz przjechac a4 zeby byc na spocie zobacz na Miszke czy Maria... dokładnie liczą się Ci wszyscy ludzie , te ciekawe rozmowy , doświadczenia
Rekomendowane odpowiedzi