stanley Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 gorzoł pssssyt ja jutro zamoczę ryja
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 gorzoł pssssyt ja jutro zamoczę ryja ja jutro rana nad balaton do Trzebini zero alko ale za to niedziela pełny ogień Forza Italia
akjam Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 "0" alko... Niemcy słabi dzisiaj feeessttt!!!! ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- No spiżdżam spać. A jutro zjem na obiad lazanie. jak tam lazania na obiad? dobra była mam nadzieje ze te twoje makarony ograja hiszpanów ja na pocieszenie zjem na kolacje bawarskie kiełbaski ---------- Post dopisany at 19:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- dzisiaj delikatnie piwko, jutro musi byc reset pisze sie ? grill i bawarskie kiełbaski, a i jakas fajna helga mogla by piwo podawać jak na octoberfest Jadłem makaron i był niezły. A co do finału to sam nie wiem kto wygra choć Italia ma szanse. Oby był dobry mecz. gorzoł pssssyt ja jutro zamoczę ryja ja jutro rana nad balaton do Trzebini zero alko ale za to niedziela pełny ogień Forza Italia
akjam Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 To się pośpiesz bo zostało Ci 15 minut. Daleko masz do lodówki?
Kędzior Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 To się pośpiesz bo zostało Ci 15 minut. Daleko masz do lodówki? jade na POM
akjam Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 To się pośpiesz bo zostało Ci 15 minut. Daleko masz do lodówki? jade na POM Galerie wszystkie zamknięte...
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 idę spać bo nic dobrego na forum mnie dziś nie spotka
Rekomendowane odpowiedzi