A4 Mario Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 fajnie było, addassko - jesteś przec**jem Co zrobił ??? Podrywał panią od frytek ???
stanley Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 fajnie było, addassko - jesteś przec**jem Co zrobił ??? Podrywał panią od frytek ??? to jest mało powiedziane
A4 Mario Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 fajnie było, addassko - jesteś przec**jem Co zrobił ??? Podrywał panią od frytek ??? to jest mało powiedziane No chyba ją nie ten tego .... :polew::polew:
Kędzior Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 V-unit & Letni, Chamski Podryw - Tylko hit na lato [Dirty Version] - YouTube refren :decayed::decayed::decayed::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 wątpię żeby im pozwolili rozpalić grilla na podziemnym
addassko Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ja tez dotarlem i juz pije bronka w zaciszu domowym bo wszyscy spia :decayed: ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- Dziękujem za spota ... pogoda byla OK akurat nie lało a zamiast byle jakiego grila była kolacja w ekskluzywnej restauracji pod złotymi łukami na którą po zakupach tenisowych w Go Sport nie było mnie juz stać i pojechałem do domu ... ale jutro na kort i ogien ... :polew::polew::polew::polew:Także dzięki ... a co do tych malych autek to serio sie zastanawiam ... bo na wczasy i tak sie lata fligrami a do poruszania do pracy i po mieście styka a koszty utrzymania wrecz zerowe w porównaniu do używanego TDi ... Miszka ucałowali Cie z jezyczkiem odemnie ??? Kazałem im ... polecam naprawde
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 dzięki za spota no i gryll też jak zawsze pierwsza klasa Mario tak ucałowali mnie... Adaśko Ty masz poryte... koorwa ale mnie łeb zaczął nadupcać
addassko Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Dziękujem za spota ... pogoda byla OK akurat nie lało a zamiast byle jakiego grila była kolacja w ekskluzywnej restauracji pod złotymi łukami na którą po zakupach tenisowych w Go Sport nie było mnie juz stać i pojechałem do domu ... ale jutro na kort i ogien ... :polew::polew::polew::polew:Także dzięki ... a co do tych malych autek to serio sie zastanawiam ... bo na wczasy i tak sie lata fligrami a do poruszania do pracy i po mieście styka a koszty utrzymania wrecz zerowe w porównaniu do używanego TDi ... Miszka ucałowali Cie z jezyczkiem odemnie ??? Kazałem im ... polecam naprawde ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- fajnie było, addassko - jesteś przec**jem zycie musi byc na wesolo :kox: ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- dzięki za spota no i gryll też jak zawsze pierwsza klasa Mario tak ucałowali mnie... Adaśko Ty masz poryte... koorwa ale mnie łeb zaczął nadupcać jakas tableta i bedzie o.k. ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- http://m.ocdn.eu/_m/7a7f034dc91ad1f24d5f51945284b12c,37,1,0-244-2133-1144-0.jpg czy to jakaś klubowa ? oj tam moj ssaaanggg byl glebiej wiele glebiej
addassko Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Dzięki synki za spota fajnie ze wpadles do nas
akjam Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzięki za spociszona! H2mm3R spoko, że wpadłeś do Nas. addassko musimy składać razem zamówienia bo Nam dobrze poszło.
stanley Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzięki synki za spota fajnie, że wpadłeś następnym razem addassko skołuje nam jakieś dupeczki w maku
stanley Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/315449_421012324604409_1596969786_n.jpg---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ---------- Dzięki synki za spota fajnie ze wpadles do nas to jest auto made in ikea ?
Rekomendowane odpowiedzi