stanley Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jutro nie wstanę do roboty ale c**j tam, w końcu jestem kierownikiem
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 ja będę na szkoleniu do piątku więc na bank odpadam, po drugie nie piję ale tam jest start ok 19 dopiero ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- jutro nie wstanę do roboty ale c**j tam, w końcu jestem kierownikiem mogę rano tyrknąć ..... .................... tylko żeby Basia nie odebrała i nie powiedziała mi za co mnie szanuje jak ją obudzę telefonem ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- dobra idę co zrobić by nie było ,że na państwowym wikcie siedzę i nic nie robię ...................... zw
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Arturo szkolenie mam w Wa-wie więc na bank nie dojadę
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jedź na moto to i powrót będzie sprawniejszy
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jedź na moto to i powrót będzie sprawniejszy lodowe jajka z nieba lecą strach na moto wsiadać
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jutro nie wstanę do roboty ale c**j tam, w końcu jestem kierownikiem jak ja ich nie lubię nieroby pier**lone...ale za to lubię tą minę na koniec miesiąca jak się okazuje, że PH ma więcej niż kiero no przynajmniej w 3 firmach w których robiłem tak było nie wiem jak w VW BTW może wpadnę na kawkę Stasiu jutro oczywiście jeśli Mirelka jest na salonie z moja mi nie wychodzi póki co dziecko to może z nią pyknie
Arturoo Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Pany nie ma który na zbyciu ładnych dekli ja te z linku poniżej Dekle AUDI orginal OKAZJA !!! (2465220252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Pany nie ma który na zbyciu ładnych dekli ja te z linku poniżej Dekle AUDI orginal OKAZJA !!! (2465220252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zapodałeś eslajny ?
Arturoo Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Pany nie ma który na zbyciu ładnych dekli ja te z linku poniżej Dekle AUDI orginal OKAZJA !!! (2465220252) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zapodałeś eslajny ? kompletuje graty by moc jednocześnie założyć wszystko
stanley Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 jutro nie wstanę do roboty ale c**j tam, w końcu jestem kierownikiem jak ja ich nie lubię nieroby pier**lone...ale za to lubię tą minę na koniec miesiąca jak się okazuje, że PH ma więcej niż kiero no przynajmniej w 3 firmach w których robiłem tak było nie wiem jak w VW BTW może wpadnę na kawkę Stasiu jutro oczywiście jeśli Mirelka jest na salonie z moja mi nie wychodzi póki co dziecko to może z nią pyknie jest dzisiaj od rana:naughty:
akjam Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie narzekam. ---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- Radwańska w finale Wimbledonu!
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie nie wybiera się ktoś do sklepu Detailing kosmetyki samochodowe meguiars collinite poor boys, scholl concepts - MrCleaner Detailing Expert ? Dwie małe rzeczy bym potrzebował
Rekomendowane odpowiedzi