Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe czyli już wiemy kto wziales mi ten termostat????????
oprych Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe nie to nie (foch) znikawszy z tad będę pamiętał o twojej wypowiedzi - ty niedobry ty
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe czyli już wiemy kto wziales mi ten termostat???????? hehe, zgadnij przypominij mi jutro:wink:
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 siema stęsknił się ktoś za mną ??? za Toba nie, ale za Sylwia to pewnie ktos by sie znalazl hehe nie to nie (foch) znikawszy z tad będę pamiętał o twojej wypowiedzi - ty niedobry ty juz nie fochaj Stasiek zapisz se w kalendarzyku
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 kalendarzyk mam cały zapełniony do świąt
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 kalendarzyk mam cały zapełniony do świąt chyba miesiaczkowy
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Siemka z wieczora. ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Ja nie wiem czy będę jutro bo chyba na szpil idę. Zapomniałem na śmierć, że jutro meczyk! addassko, stanley może byście też się wybrali? Ktoś może jeszcze zainteresowany?
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Siemka z wieczora. ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Ja nie wiem czy będę jutro bo chyba na szpil idę. Zapomniałem na śmierć, że jutro meczyk! addassko, stanley może byście też się wybrali? Ktoś może jeszcze zainteresowany? jaki?
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Siemka z wieczora. ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Ja nie wiem czy będę jutro bo chyba na szpil idę. Zapomniałem na śmierć, że jutro meczyk! addassko, stanley może byście też się wybrali? Ktoś może jeszcze zainteresowany? jaki? Komunikat środowiska SeeMindŽ BTW To Wy nie wiecie jaki?!
oprych Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ty tez jestes niebieski - boże skąd ta plaga
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ty tez jestes niebieski - boże skąd ta plaga ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Akjam, a trzeba mieć identyfikator? nie wiem gdzie się mój zapodział
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ty tez jestes niebieski - boże skąd ta plaga ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Akjam, a trzeba mieć identyfikator? nie wiem gdzie się mój zapodział No trzeba ale ja też nie mam. Wyrobię jutro. mosz bilet ?????????????????????Jeszcze nie.
stanley Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 nie wiem.... póki co jestem nastawiony na granie....
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja też nie wiem ale jak będą ode mnie jechać komple a na to się póki co zapowiada to pójdę chyba na szpil. Pożyjemy zobaczymy. addassko jakiś krupnio się opier...
addassko Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ja tez jade na pilke pokopac w sumie na moj identyfikator wejde na kazdy szpil
Kędzior Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 ty tez jestes niebieski - boże skąd ta plaga ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Akjam, a trzeba mieć identyfikator? nie wiem gdzie się mój zapodział Baska ostatnio mowila ze pociela ale mialem ci o tym niemowic Akjam my wolimy grac niz ogladac
Rekomendowane odpowiedzi