diman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 szukam skuterka jak ktoś by słyszał o czymś do sprzedania taki nie drogi do 2k to dajcie znać ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- idę na koło wpadnij do mnie na wioskę
stanley Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- pod tą sobotę
PiterA4 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Miszka w Prudniku byl zlot moto mega jednoslady byly:wink:
akjam Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 psyt ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- pod tą sobotę Dobry kawałek.
akjam Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Borewicza oglądam właśnie... Kawał z filmu. Stoi milicjant na moście, wyrywa płyty chodnikowe i wrzuca je do rzeki. Idzie przechodzień i pyta: Panie milicjancie co Pan robi?! A milicjant na to: Niech Pan patrzy. Wrzucam kwadraty a robią się kółka... :polew: :decayed::decayed:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Borewicza oglądam właśnie... Kawał z filmu. Stoi milicjant na moście, wyrywa płyty chodnikowe i wrzuca je do rzeki. Idzie przechodzień i pyta: Panie milicjancie co Pan robi?! A milicjant na to: Niech Pan patrzy. Wrzucam kwadraty a robią się kółka... :polew: :decayed::decayed: :grin::grin: ps. byłem dziś w Kozubniku - miejscówa meeeega ale wciąż nie mogę skumać tego,że to wszystko padło
Rekomendowane odpowiedzi