Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i co była ta biba ja niestety i stety zostałem w KRK u bracika Tak na wszystkich cisnąłeś a sam dałeś ciała... Plan wykonany w 101% czyli skurwiłem się niemiłosiernie fajnie Oko że wpadłeś, dzięki za transport, dzięki za miejscówkę i towarzystwo, szkoda że nie wszystkim udało się dotrzeć ale i tak było mega
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki... a gdzie to byliście ?
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki...a gdzie to byliście ? No szkoda że tak wyszło, byliśmy najpierw u Dimanów a potem w pomarańczy
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i co była ta biba ja niestety i stety zostałem w KRK u bracika Tak na wszystkich cisnąłeś a sam dałeś ciała... Plan wykonany w 101% czyli skurwiłem się niemiłosiernie fajnie Oko że wpadłeś, dzięki za transport, dzięki za miejscówkę i towarzystwo, szkoda że nie wszystkim udało się dotrzeć ale i tak było mega co ja mogę bracik miał wczoraj urodziny, plan był taki żeby jechać dać gift posiedzieć i wracać, a skończyło się jak zawsze mam nadziej, że beze mnie równie dobrze się bawiliście
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i co była ta biba ja niestety i stety zostałem w KRK u bracika Tak na wszystkich cisnąłeś a sam dałeś ciała... Plan wykonany w 101% czyli skurwiłem się niemiłosiernie fajnie Oko że wpadłeś, dzięki za transport, dzięki za miejscówkę i towarzystwo, szkoda że nie wszystkim udało się dotrzeć ale i tak było mega co ja mogę bracik miał wczoraj urodziny, plan był taki żeby jechać dać gift posiedzieć i wracać, a skończyło się jak zawsze mam nadziej, że beze mnie równie dobrze się bawiliście No raczej Próbowaliśmy się do Ciebie dodzwonić, no ale telefon był wyłączony
stanley Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki...a gdzie to byliście ? No szkoda że tak wyszło, byliśmy najpierw u Dimanów a potem w pomarańczy wyrwałeś coś?
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 i co była ta biba ja niestety i stety zostałem w KRK u bracika Tak na wszystkich cisnąłeś a sam dałeś ciała... Plan wykonany w 101% czyli skurwiłem się niemiłosiernie fajnie Oko że wpadłeś, dzięki za transport, dzięki za miejscówkę i towarzystwo, szkoda że nie wszystkim udało się dotrzeć ale i tak było mega co ja mogę bracik miał wczoraj urodziny, plan był taki żeby jechać dać gift posiedzieć i wracać, a skończyło się jak zawsze mam nadziej, że beze mnie równie dobrze się bawiliście No raczej Próbowaliśmy się do Ciebie dodzwonić, no ale telefon był wyłączony no ja bo prywatny mam wyłączony jak mam służbowy ale i tak bym nie dojechał najebany na kole a może i bym dojechał...dobrze, że się nie dodzwoniliście
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki...a gdzie to byliście ? No szkoda że tak wyszło, byliśmy najpierw u Dimanów a potem w pomarańczy wyrwałeś coś? Nie bo plan był żeby się sk***ić
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki...a gdzie to byliście ? No szkoda że tak wyszło, byliśmy najpierw u Dimanów a potem w pomarańczy wyrwałeś coś? Nie bo plan był żeby się sk***ić ja ja ja pewnie by Cię "stara" za***ała
Pucek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 my niestety nie mieliśmy opiekunki...a gdzie to byliście ? No szkoda że tak wyszło, byliśmy najpierw u Dimanów a potem w pomarańczy wyrwałeś coś? Nie bo plan był żeby się sk***ić ja ja ja pewnie by Cię "stara" za***ała No właśnie że nie, nawet mi pozwoliła, a była z nami, chyba wiedziała że i tak nic nie wyrwę
Kędzior Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 morgen, to widze ze troche zescie poszaleli ja musialem dzisiaj do pracy isc wiec nawet nie mialem co myslec o imprezie ;/ a chetnie bym sie z wami napil bo sie jzu dawno nie widzielismy
pajda Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 co za ciulmany przegrali z australia:facepalm:
Kędzior Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siemanko, ale k**wa dzisiaj grzeje ja pier**le
Rekomendowane odpowiedzi