pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 stanley do Ciebie sie dodzwonic to trudniej niż do prezydenta:facepalm:
stanley Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 stanley do Ciebie sie dodzwonic to trudniej niż do prezydenta:facepalm: siedzę w podziemiach....
pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 stanley do Ciebie sie dodzwonic to trudniej niż do prezydenta:facepalm: siedzę w podziemiach.... prezes zwykle siedzi u góry, chyba ze w magro maja niemiecki system czyli dogóry nogami by nie bylo zasiegu, jak dzwoni klient ze zjebką :decayed:
Kędzior Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 siemanko spot zaliczony co? chyba przed komputerem dokladnie Ja z Mlodym i Soprano bylismy sami od 18.45 do 19.30 i pojechalismy w hooj bo nie bylo nikogo wiecej ty gdzie wy byliscie? my pod gosportem bylismy ja, oko, pajda, keżor
oprych Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 siemanko spot zaliczony co? chyba przed komputerem dokladnie Ja z Mlodym i Soprano bylismy sami od 18.45 do 19.30 i pojechalismy w hooj bo nie bylo nikogo wiecej ty gdzie wy byliscie? my pod gosportem bylismy ja, oko, pajda, keżor Napewno byliście w katowicach ?
krzysieksc83 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 oni byli ale pod gosportem tylko nie tym co trzeba:D
addassko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 siemanko spot zaliczony co? chyba przed komputerem dokladnie Ja z Mlodym i Soprano bylismy sami od 18.45 do 19.30 i pojechalismy w hooj bo nie bylo nikogo wiecej ty gdzie wy byliscie? my pod gosportem bylismy ja, oko, pajda, keżor musielismy sie jakos minac
Kędzior Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 siemanderko :polew::polew: Nie wiem czy już było ale padłem Hymn bmw - YouTube padlem
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 siemanderko :polew::polew: Nie wiem czy już było ale padłem Hymn bmw - YouTube padlem rozumie ze nastepne to BMW fajne
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 dzięki za szpil a teraz psyt ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Biertijd.com // Media ť The Greatest Show On Earth - Isle Of Man TT 2012
Rekomendowane odpowiedzi